După ce a organizat o „bombă” cu Covid, Novak Djokovic e învățat de Ion Țiriac să facă totul ca la carte! Ce super turneu a început la Belgrad

3 săptămâni in urmă 17

Novak Djokovic se implică din nou în organizarea unui turneu de tenis, la un an de la Adria Tour, eveniment înființat de sârb care s-a transformat într-un fiasco sanitar! De data aceasta, Djokovic organizează un turneu de nivel ATP, Serbia Open, cu sprijinul lui Ion Țiriac. 

La Belgrad a început în acest week-end un super turneu, la care s-au înscris trei jucători din Top 10 ATP: Novak Djokovic (Serbia, 1 ATP), implicat și în organizarea competiției, Dominic Thiem (Austria, 4 ATP) și Matteo Berrettini (Italia, 10 ATP). Licența turneului este deținută de românul Ion Țiriac, care a ajuns la un acord cu familia Djokovic pentru organizarea concursului din categoria ATP 250 la Belgrad.

Spre deosebire de Adria Tour, turneu transformat într-un fiasco după ce a găzduit 4.000 de spectatori în tribune, fără măsuri de protecție sanitară, Serbia Open va fi organizat ca la carte în pandemie! Oficialii competiției au anunțat că nu vor permite accesul spectatorilor și vor lua toate măsurile pentru protejarea împotriva Covid-19, astfel încât să evite o situație de genul celei de la Adria Tour, în care jucătorii s-au infectat pe capete.

Ion Țiriac îl ajută pe Novak Djokovic să organizeze un adevărat spectacol tenisistic, la un an după ce sârbul a provocat un fiasco sanitar la Adria Tour

De data aceasata, Ion Țiriac îl ajută pe Novak Djokovic să organizeze un adevărat spectacol tenisistic, iar Djordje Djokovic, fratele liderului ATP, a fost numit directorul turneului patron de român! Țiriac mai deține și Madrid Open (30 aprilie – 9 mai), turneu la care și-au anunțat prezența cei mai importanți jucători din lume, inclusiv Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer.

Serbia Open este unul și același cu turneul ATP 250 organizat în trecut la București, sub numele de „Năstase – Țiriac Trophy”, pe care Ion Țiriac l-a mutat la Budapesta (2017 – 2019), iar acum la Belgrad, din cauza stării de degradare a Arenelor BNR! Asociația Tenismenilor Profesioniști (ATP) a anunțat că Țiriac a ajuns la un acord cu familia Djokovic pentru a desfășura turneul în capitala Serbiei începând cu acest sezon.

The post După ce a organizat o „bombă” cu Covid, Novak Djokovic e învățat de Ion Țiriac să facă totul ca la carte! Ce super turneu a început la Belgrad appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă