După ce a fost acuzat de ”amatorism”, CSA Steaua a prezentat din nou noile echipamente! Alegere surpriză pentru cel secund

1 lună in urmă 29

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Gruparea militară a anunțat inițial reluarea colaborării cu producătorul german de echipament sportiv încă din 22 august, când a publicat pe căile oficiale de comunicare tricoul de ”acasă”, pe care nu erau inscripționate însă emblema echipei sau logo-urile sponsorilor.

Steaua a prezentat noile echipamente

Prezentarea inițială l-a făcut pe Gabi Balint să spună că la CSA Steaua e vorba despre ”amatorism”. Mai puțin de o săptămână mai târziu, militarii s-au revanșat și au realizat un clip de prezentare a noilor echipamente.

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Echipamentul de acasă este clasic, roșu cu dungi albastre și șorturi roșii sau albastre. Al doilea rând de echipament, cel care va fi folosit la partidele din deplasare, are tricoul galben și șort alb.

Pentru echipamentul portarului există două variante, una cu tricoul portocaliu cu negru, și a doua cu tricoul alb cu inserții de verde. În ambele rânduri, șortul este negru.

Galerie Foto

Când va fi purtat în premieră noul echipament al Stelei

CSA Steaua va inaugura noul echipament chiar în Ghencea, la partida cu Ripensia Timișoara, programată duminică, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport 1.

Formația antrenată de Daniel Oprița este neînvinsă după disputarea a patru runde din Liga 2, cu trei victorii și o remiză, înregistrată chiar runda trecută, la Slobozia.

Etichete: adidas , echipament csa steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă