După ce a devenit viral pe internet pentru mănușile sale, Bernie Sanders își folosește meme-ul în scopuri caritabile

1 lună in urmă 46

Mănușile purtate de senatorul Bernie Sanders la ceremonia de învestire a noului președinte al SUA Joe Biden, au declanșat sute de meme-uri pe internet și foarte multă lume a căutat să cumpere mănuși asemănătoare. După ce imaginea cu el a devenit virală în mediul online, Sanders nu a ratat ocazia și a profitat de glumele internauților pentru a strânge bani în scopuri caritabile, scrie Business Insider.

Senatorul american în vârstă de 79 de ani a decis să folosească meme-ul cu mănușile sale pentru a strânge bani pe care mai apoi să-i folosească în scopuri caritabile. Astfel, Sanders a scos la vânzare pe site-ul său hanorace imprimate cu imaginea care a atras atenția tuturor internauților.

Un hanorac cu Bernie Sanders și mănușile sale costă 45 de dolari iar în urma vânzărilor, toți banii vor fi donați către asociația de servicii sociale „Meals on Wheels” din Vermont.

Reacția lui Bernie Sanders după ce a devenit viral pe internet

Bernie Sanders a vorbit despre meme-urile care au circulat zilele acestea pe internet într-o emisiune televizată, „Late Night With Seth Meyers”.

„Eu stăteam acolo încercând să mă încălzesc, să fiu atent la ce se întâmplă la ceremonie”, a spus Sanders.

Editor : I.C

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă