După ce a câștigat încă un mandat, primarul din Curcani a făcut chef cu lăutari și peste o sută de oameni: „Am valoare, se cunoaște!”

4 luni in urmă 22


Aurică Gazu, primarul PSD reales duminică în comuna Curcani, județul Călărași, și-a sărbătorit cu mare fast victoria. Edilul a dat o petrecere uriașă în propria curte, la care au participat sute de oameni, care nu au respectat nici o regulă de distanțare, fără a fi deranjați de polițiști.


Petrecerea din curtea primarului a durat toată noaptea, au povestit unii localnici pentru Libertatea, dar nu a fost întreruptă de niciun reprezentant al forțelor de ordine, deși muzica era la maxim și invitații, în frunte cu primarul, nu respectau normele de prevenire a răspândirii coronavirusului.Melodia cântată în mod repetat de lăutarii prezenți la petrecere a fost ”Am valoare, se cunoaște”.


”A ținut o petrecere foarte mare, fără nicio reținere. De ce nu a fost poliția acolo? De ce nu au fost jandarmii? E interzis să faci asemenea petreceri, mai ales acum, pe timp de pandemie”, s-a plâns unul dintre vecinii primarului.


Contactat de Libertatea, la telefonul primarului Aurică Gazu a răspuns un nepot, care a confirmat petrecerea de duminică seara.


”Și ce dacă am avut petrecere? Am deranjat pe cineva?”, a întrebat nepotul primarului.


Pe unchiul său nu l-a putut da la telefon, pe motiv că doarme. „Vă dați seama cât este de obosit, că a muncit foarte mult”.


Oficialii
Jandarmeriei Călărași au declarat, pentru Libertatea, că nu au primit nicio
sesizare legată de petrecerea din curtea lui Aurică Gazu, însă nu ar fi
singurul loc din județ în care s-ar fi ținut petreceri duminică noaptea.


”Nu avem nicio informație legată de această activitate, desfășurată la Curcani. Nu avem nicio sesizare pentru acest eveniment. Însă avem informații că în toate sediile partidelor au fost petreceri”, a declarat Ion Zegheru, ofițerul de serviciu din cadrul Jandarmeriei Călărași.


Mai mult,
acesta susține că evenimentul ar trebui cercetat de polițiștii din județul
Călărași.


Reprezentanții IPJ Călărași nu au răspuns însă solicitărilor Libertatea.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă