După ce a apărut informația că un oficial al FC Petrolul a încercat să dea mită 5000 de euro, conducerea Clubului a transmis că „nu deține calitate procesuală în nicio cauză penală”

2 săptămâni in urmă 1

Un oficial al Petrolului ar fi fost dus la audieri pentru tentativă de dare de mită, relatează ziarulincomod.ro, conform gsp.ro.

Conducerea clubului a trasmis un comunicat de presă în care relatează că „FC Petrolul Ploiești nu are calitate procesuală în nicio cauza penală și că înțelege respectarea caracterului nepublic al actiunii demarate de autoritățile române”.

Potrivit gsp.ro, oficialul Petrolului ar fi promis 5.000 de euro  arbitrului care trebuia să arbitreze meciul dintre CS Mioveni și Aerostar Bacău.

Sesizarea Departamentului de Integritate al FRF a venit după ce arbitrul s-a plâns de o tentativă de mituire. Dogaru este în aceste momente la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Pentru a se califica în playoff, Petrolul trebuie să câștige la Cluj, meciul Rapid – Metaloglobus să se termine egal, Mioveni să pierdă acasă, iar Csikszereda să fie și ea învinsă.

 Potrivit Prosport, oficialul Petrolului ar fi oferit între 4.000 și 6.000 de euro, bani pe care arbitrul ar fi urmat să-i primească la finalul partidei.

„Ca urmare a informațiilor apărute în presă cu privire la faptul că Direcția Generală Anticorupție a inițiat o investigație pentru presupuse fapte penale ale unui reprezentant al clubului nostru, dorim să precizăm urmatoarele: FC Petrolul Ploiești nu are calitate procesuală în nicio cauza penală și înțelege respectarea caracterului nepublic al actiunii demarate de autoritățile române. Clubul tratează cu maximă seriozitate această situație și va depune toate eforturile pentru aflarea adevarului”, se precizează în comunicatul transmis de conducerea Clubului.

Sursa Foto: FC Petrolul

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă