Dunărea Călărași – Dinamo 1-3. Echipa lui Jerry Gane se califică fără emoții în semifinalele Cupei României | Live Video Online

2 luni in urmă 2

Dinamo n-a avut nicio emoție la Călărași, în sferturile Cupei României! În criză profundă în Liga 1, echipa antrenată de Ionel Gane a trecut cu 3-1 de Dunărea, unul dintre cele mai bune echipe din Liga 2.

După un început modest, Dinamo a reușit să marcheze de două ori prin Paul Anton, iar apoi Bejan a lămurit lucrurile cu golul de 3-0.

Aproape de play-out-ul Ligii 1, Dinamo are șanse destul de importante să joace finala Cupei României, mai ales că în semifinale a ajuns și Viitorul Târgu Jiu, din Liga 2. Astra și Universitatea Craiova sunt celelalte echipe calificate în penultimul act.

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3

Min. 67: GOOOOL CĂLĂRAȘI! Fotescu reduce din diferență după eroarea lui Eșanu.

Min. 63: GOOOL DINAMO! Anton centrează din lovitură liberă, Krell respinge până la Bejan, care marchează al treilea gol al oaspeților.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Finalul primei reprize.

Min. 44: GOOOOL DINAMO! Steliano Filip centrează din bandă, iar Paul Anton marchează din nou spectaculos (VIDEO AICI).

Min. 32: GOOOOL DINAMO! Paul Anton înscrie iar un gol superb: șutul său de la distanță nu-i dă nicio șansă portarului advers (VIDEO AICI).

Min. 9: OCAZII MARI CĂLĂRAȘI! Sava și Cârstocea sunt și ei aproape să marcheze, însă din nou Eșanu este la post.

Min. 7: OCAZIE MARE CĂLĂRAȘI! Puljic greșește nepermis, Kanda profită și scapă singur cu Eșanu, însă portarul oaspeților evită golul.

Min.1: Începe meciul de la Călărași.

Echipa lui Dinamo:

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, R. Grigore, St. Filip – V. Achim, Răuță, Anton, Fabbrini – Morsay – Gueye
Rezerve: Kongshavn – A. Radu, Bordușanu, Stere, Măgurean, Bejan, G. Crețu, A. Bani, Mihaiu

Antrenor: Ionel Gane

Dunărea Călărași: Krell – Rus, Crișan, Lopez, Sîrbu – Pușcaș – Tudoran, Cârstocea, Sava, Ciucur – Kanda

Antrenor: Cristi Pustai


„Câinii” au o șansă mare să se bată pentru câștigarea Cupei României, mai ales că în semifinale pot da peste Viitorul Târgu Jiu, echipă din Liga 2 care a trecut cu 3-1 de Universitatea Cluj.

La prima vedere, principala favorită la cucerirea Cupei este Universitatea Craiova, care în sferturi a învins-o cu 1-0 pe Chindia, la Buzău.

Dunărea Călărași – Dinamo, Live Video Online, de la ora 20:00. Cine transmite meciul la TV

Meciul dintre Dunărea Călărași și Dinamo va fi transmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport Plus.

„Eu cred că Dinamo trebuie să încerce să ajungă în semifinale și după să încercăm să adunăm cât mai multe puncte la fiecare meci, pentru că uitați-vă câte surprize sunt în Liga 1. Este atât de imprevizibil totul și Dinamo este atât de dezavantajată din cauza faptului că nu joacă cu spectatori. Dinamo este genul de club care, dacă ar avea spectatorii în spate, în deplasare sau acasă, ar avea mult mai multe puncte acum. Nu este o scuză, e o realitate, dacă ne uităm în istoria clubului”, a declarat Mario Nicolae, pentru ProSport.

„Că îți propui așa, ca orgoliu, ca dorință, ca tot ceea ce înseamnă Dinamo, să câștigi Cupa, este pentru că vrei tu, nu pentru că îți impune cineva, având în vedere sezonul ăsta, unde au fost probleme mari financiare. Dacă nu era DDB-ul de patru luni de zile să preia frâiele, nu mai te prezentai la meciuri și așa mai departe”, a mai spus Mario Nicolae.

The post Dunărea Călărași – Dinamo 1-3. Echipa lui Jerry Gane se califică fără emoții în semifinalele Cupei României | Live Video Online appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă