Dunărea Călărași – Dinamo 0-0, Live Video Online. Gazdele au avut ocazii imense! Eșanu, eroul „câinilor”

2 luni in urmă 4

Dunărea Călărași și Dinamo se întâlnesc ACUM, în ultimul meci din sferturile Cupei României, iar partida este Live Video Online pe prosport.ro.

Dunărea Călărași – Dinamo 0-0

Min. 9: OCAZII MARI CĂLĂRAȘI! Sava și Cârstocea sunt și ei aproape să marcheze, însă din nou Eșanu este la post.

Min. 7: OCAZIE MARE CĂLĂRAȘI! Puljic greșește nepermis, Kanda profită și scapă singur cu Eșanu, însă portarul oaspeților evită golul.

Min.1: Începe meciul de la Călărași.

Echipa lui Dinamo:

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, R. Grigore, St. Filip – V. Achim, Răuță, Anton, Fabbrini – Morsay – Gueye
Rezerve: Kongshavn – A. Radu, Bordușanu, Stere, Măgurean, Bejan, G. Crețu, A. Bani, Mihaiu

Antrenor: Ionel Gane

Dunărea Călărași: Krell – Rus, Crișan, Lopez, Sîrbu – Pușcaș – Tudoran, Cârstocea, Sava, Ciucur – Kanda

Antrenor: Cristi Pustai


„Câinii” au o șansă mare să se bată pentru câștigarea Cupei României, mai ales că în semifinale pot da peste Viitorul Târgu Jiu, echipă din Liga 2 care a trecut cu 3-1 de Universitatea Cluj.

La prima vedere, principala favorită la cucerirea Cupei este Universitatea Craiova, care în sferturi a învins-o cu 1-0 pe Chindia, la Buzău.

Dunărea Călărași – Dinamo, Live Video Online, de la ora 20:00. Cine transmite meciul la TV

Meciul dintre Dunărea Călărași și Dinamo va fi transmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport Plus.

„Eu cred că Dinamo trebuie să încerce să ajungă în semifinale și după să încercăm să adunăm cât mai multe puncte la fiecare meci, pentru că uitați-vă câte surprize sunt în Liga 1. Este atât de imprevizibil totul și Dinamo este atât de dezavantajată din cauza faptului că nu joacă cu spectatori. Dinamo este genul de club care, dacă ar avea spectatorii în spate, în deplasare sau acasă, ar avea mult mai multe puncte acum. Nu este o scuză, e o realitate, dacă ne uităm în istoria clubului”, a declarat Mario Nicolae, pentru ProSport.

„Că îți propui așa, ca orgoliu, ca dorință, ca tot ceea ce înseamnă Dinamo, să câștigi Cupa, este pentru că vrei tu, nu pentru că îți impune cineva, având în vedere sezonul ăsta, unde au fost probleme mari financiare. Dacă nu era DDB-ul de patru luni de zile să preia frâiele, nu mai te prezentai la meciuri și așa mai departe”, a mai spus Mario Nicolae.

The post Dunărea Călărași – Dinamo 0-0, Live Video Online. Gazdele au avut ocazii imense! Eșanu, eroul „câinilor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă