Dunărea Călărași, detalii despre situația financiară a echipei: "Un jucător a solicitat rezilierea contractului"

1 lună in urmă 18

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Clubul aflat pe locul 4 în Liga 2 a emis un comunicat de presă cu privire la situația din interior:

"În momentul de față, situația financiară a clubului Dunărea Călărași este una foarte stabilă.

Un singur jucător a solicitat rezilierea contractului de comun acord. Este vorba de mijlocașul, Adrian Zaluschi. Ceilalți fotbaliști care sunt în continuare sub contract cu gruparea nostră sunt așteptați la reunirea lotului de către antrenorul, Cristian Pustai.

Autoritățile locale, în speță Consiliul Județean Călărași, au făcut eforturi mari pentru ca angajații clubului Dunărea să-și primească drepturile salariale la zi!

Clubul nostru nu a fost niciodată penalizat sau sancționat cu privire la eventualitatea unor transferuri iar toate datoriile către jucători au fost achitate!", anunță Dunărea Călărași.

Emilian Hulubei, despre situația de la Călărași

Președintele AFANEmilian Hulubei, a vorbit recent despre situația de la Călărași:

"Au de luat mulți bani. Au de luat primele de obiectiv de la finalul anului trecut, au de luat banii de anul ăsta, cred că majoritate celor de acolo și-a depus memorii, inclusiv antrenorii. Riscă să piardă puncte. O să vedem la comisii ce dosare de executare avem cu Călărașiul. Cei care au cerut să fie liberi de contract pot pleca de acum, iar cei care nu au cerut trebuie să notifice clubul, iar apoi au de așteptat 15 zile.

Dacă în 15 zile nu sunt plătite restanțele financiare, atunci jucătorul poate depune memoriu de liber de contract. Cei care aveau deja 60 de zile de neplată și au depus memorii, cu siguranță vor ajunge liberi. De obicei, banii ajung undeva în luna martie la aceste echipe (n.r care au bugetul asigurat de autorități)", a spus Emilian Hulubei, pentru Digi Sport.

În ciuda situației dificile, Dunărea Călărași ocupă locul 4 în Liga 2, cu 24 de puncte. Lider este FC U Craiova 1948, cu 30 de puncte.

Pe 12 ianuarie, comisiile FRF vor judecat șase memorii depuse de jucători și antrenori de la Dunărea Călărași, care au cerut să fie declarați liberi de contract.

Etichete: emilian hulubei , jucatori dunarea calarasi , antrenor dunarea calarasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă