Dunărea Brăila - Minaur Baia Mare 24-31, în sfertul de finală 100% românesc din EHF European League

1 lună in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

La fel ca în precedentele 12 dueluri directe, băimărencele nu au cedat în fața Dunării Brăila. După un prim act echilibrat, încheiat la egalitate 12-12, elevele lui Costică Buceschi au luat un avans considerabil în repriza a doua și sunt favorite la calificarea în semifinalele EHF European League.

Dunărea Brăila - Minaur Baia Mare 24-31, în sferturile de finală ale EHF European League

Principala marcatoare a celor de la Minaur a fost sârboaica Kovacevic, cu opt reușite, urmată de conaționala sa, Lavko, cu șapte goluri. De partea cealaltă, o altă jucătoare din Serbia, Dmitrovic, a "perforat" de cele mai multe ori (7) poarta adversă.

Returul va avea loc săptămâna viitoare, la Baia Mare şi va fi transmis pe Digi Sport. În ediţia actuală din EHF European League, Minaur a fost cu un pas înaintea rivalei. A câştigat grupa C, cu cinci succese in 6 meciuri, în faţa unor adversare grele ca Astrahanocika, Storhamar si Thuringer.

Dunărea Brăila - Minaur Baia Mare 24-31, în sferturile de finală ale EHF European League

Update 16:30. Final! Minaur se impune clar la Brăila, 31-24, și are prima șansă la calificarea în semifinale.

Update 15:40. Pauză la Brăila. După prima repriză scorul este egal, 12-12, după ce oaspetele au condus la un moment dat cu 10-6.

După derbyul din Liga campionilor la handbal, dintre CSM Bucuresti si SCM Rm. Vâlcea, avem bătălia româncelor şi în sferturile EHF European League.

Dunarea Brăila va fi gazda în tur pentru Minaur. Băimărencele nu au pierdut din 2013, in competitia interna, in fata adversarei din Brăila.

De atunci s-au jucat 12 partide, un egal si 11 victorii pentru Minaur. În ediţia actuală din EHF European League, Minaur a fost cu un pas inaintea rivalei. A câştigat grupa C, cu cinci succese in 6 meciuri, în faţa unor adversare grele ca Astrahanocika, Storhamar si Thuringer.

Etichete: dunarea braila , minaur baia mare , ehf european league
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă