Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 29-25, ACUM pe Digi Sport 1. Româncele, la doar 30 de minute de calificarea în sferturi

1 lună in urmă 2

Liga 1: FCSB - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

Dunărea Brăila își joacă viitorul în EHF European League! Poate avansa în sferturile de finală dacă se impune în fața lui Kuban. În faza următoare o așteaptă Minaur Baia Mare.

LIVE VIDEO | Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar, ACUM pe Digi Sport 1

Minutul 50 : Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 29-24 Czeczi și Udriștoiu înscriu pe bandă rulantă. 

Minutul 47 : Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 26-22 O paradă a lui Nenezic și un contraatac perfect măresc avantajul româncelor.

Minutul 45 : Acțiuni de la o poartă la alta, iar Brăila se menține în avantaj înainte un timeout, scor 23 -21 la jumătatea reprizei secunde.

Minutul 40: Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 21-20 Deși Nenezic a reușit câteva parade, rusoaicele se apropie la un gol.

Minutul 34Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 18-16 - Înscriu și gazdele primul gol al actului secund, după trei reușite ale rusoaicelor.

Minutul 31Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 17-14 - Prima reușită a reprizei îi aparține formației oaspete.

Minutul 31Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 17-13 - Începe partea a doua a meciului!

Minutul 30Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 17-13 - Deși au condus și cu șapte goluri, brăilencele trebuie să se mulțumească cu un avantaj de doar patru lungimi, după primele 30 de minute!

Minutul 24Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 15-11 - În doar câteva zeci de secunde, Kuban înscrie de trei ori consecutiv.

Minutul 22Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 15-8 - GOOOL Brăila! Fetele noastre sunt pe val! Șapte goluri diferență cu opt minute înaintea pauzei. 

Minutul 21Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 13-8 - Brăila se distanțează la cinci lungimi de Kuban! Antrenorul rusoaicelor a făcut o criză de nervi în timpul timeout-ului.

Minutul 19Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 11-8 - Din nou trei goluri avantaj pentru brăilence! GOOOL Safta! Și eliminare de două minute în tabăra rusoaicelor.

Minutul 15Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 9-7 - Româncele dejoacă apărarea avansată a lui Kuban și reușesc să puncteze încă o dată. 

Minutul 13Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 8-5 - Rusoaicele marchează de două ori la rând, însă brăilencele pun din nou o diferență de trei goluri între ele și adversare. 

Minutul 9Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 7-3 - GOOOL Dache! După un nou contraatac, Brăila se distanțează la patru goluri!

Minutul 5: Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 3-2 - Dimitrovic marchează pe contraatac și Brăila rămâne în față.

Minutul 2: Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar 1-0! Româncele înscriu primul gol al partidei de la 7 metri.

Minutul 1: Începe partida.

LIVE VIDEO | Dunărea Brăila - Kuban Krasnodar, ora 15:00, pe Digi Sport 1.

Calculele sunt simple pentru Dunărea Brăila înaintea duelului cu rusoaicele de la Kuban Krasnodar, din European League. Echipa pregătită de Neven Hrupeț se califică în faza eliminatorie doar cu victorie. Înaintea partidei de la Brăila, Kuban are un punct avans în fața româncelor, în grupa D. Duelul care va decide cine o însoțește în sferturi pe Siofok este în direct la Digi Sport 1, de la ora 15:00.

În tur, Dunărea Brăila a avut avans la pauză, dar a remizat cu echipa legendarului Trefilov. Cealaltă formație românească din grupele EHF European League, Minaur Baia Mare, a câştigat Grupa C, după ce a obţinut victorii la "masa verde" în cele două partide cu echipa germană HC Thuringer, și le așteaptă pe brăilence în sferturi.

Etichete: dunarea braila , minaur baia mare , ehf european league , dunarea braila kuban krasnodar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă