Dunărea Brăila a obținut un punct mare la Kuban Krasnodar în European Handball League și a rămas neînvinsă în Grupa D

1 lună in urmă 1

Dunărea Brăila a terminat la egalitate cu Kuban Krasnodar, scor 25-25, într-un joc susținut în deplasare în Grupa D din European Handball League la handbal feminin, rezultat care ar putea să o ajute să se califice în sferturile de finală ale competiției.

Dunărea Brăila a egalat Kuban Krasnodar în ultimul minut

Dunărea Brăila a avut un debut cu dreptul în această fază a întrecerii, reușind să învingă Fleury cu 29-27 în urmă cu o săptămână. Acum a avut în față un adversar care a surprins în prima rundă, prin punctul câștigat la Siofok (scor 28-28). Cu Evgeny Trefilov revenit pe banca tehnică după ce la un moment dat a avut probleme la inimă, Kuban Krasnodar a fost ținută în șah de Dunărea Brăila.

Reprezentanta României a făcut o primă repriză foarte bună și a condus și la 5 goluri diferență, 12-7, la pauză diferența fiind totuși mai mică (15-13).

În partea a doua s-a jucat mai mult pe contre. Kuban a trecut în avantaj la 17-16, dar Dunărea Brăila a simțit de la bun început că aceasta poate fi ziua ei și a evoluat în continuare cu mult curaj, reușind să preia din nou controlul și să se desprindă la 24-20. Finalul a fost încins. După un time-out al lui Hrupec în minutul 51 la scorul de 24-21, Kuban a marcat patru goluri consecutive și a trecut din nou la conducere. Portarul Elena Șerban a apărat o minge foarte importantă la acest scor, Sazdovska a egalat în ultimul minut, astfel că la final s-a consemnat egalitate, 25-25. Un rezultat care poate deveni decisiv pentru o calificare în sferturile de finală, dacă Brăila va fructifica avantajul terenului propriu în retur.

Kuban Krasnodar – Dunărea Brăila 25-25 (13-15)

Golub 9, Smirnova 6, Dudina 4, Listopad 2, Savinova 2, Davidenko 1, Trukhina 1 / Dmitrovic 7, Kanaval 7, Dache 4, Sazdovska 3, Pisică 1, Safta 1, Czeczi 1, Lima de Araujo 1

The post Dunărea Brăila a obținut un punct mare la Kuban Krasnodar în European Handball League și a rămas neînvinsă în Grupa D appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă