„Dumnezeule, îmi vine să plâng”! Un fiu devastat de durere după ce şi-a văzut mama părăsită de toţi prietenii la propria sa aniversare

2 luni in urmă 20

De Monica Palade.
Publicat: 06.08.2021, 16:22.
Actualizat: 06.08.2021, 16:22

Un fiu a fost de-a dreptul devastat după ce şi-a văzut mama părăsită de toţi prietenii săi la propria sa aniversare.

Galerie (4)

„Dumnezeule, îmi vine să plâng”! Un fiu devastat de durere după ce şi-a văzut mama părăsită de toţi prietenii la propria sa aniversare

TikTok

Utilizatorul TikTok coxy.official a postat o fotografie sfâşietoare cu mama sa, stând singură în pavilionul din grădină pregătit pentru aniversare, deschizndu-şi singură cadourile.

Coxy spune că mama sa era „bine”, dar ştie că era „supărată” pentru ce s-a întâmplat şi că „merita mai mult”. Femeia este văzută stând sub bannerul său de aniversare şi baloane, mâncând câteva chipsuri ca să treacă timpul. Video a fost văzut de milioane de utilizatori şi unii s-au arătat trişti de situaţia femeii.

A vrut să îi ofere un cadou special

„Dumnezeule, îmi vine să plâng. Te rog, spune-i că eu aş fi venit la petrecere”, „Mă simt atât de trist pentru ea, aş fi venit la petrecere”.

Din fericire, povestea are un final fericit pentru că fiul femeii, Coxy a postat şi o urmare în care i-a oferit mamei sale un cadou special. Pe mai multe bucăţi de carton , acesta i-a scris: „Pentru aniversarea ta, vreau să îţi ofer ceva diferit, aşa că ţi-am plătit ipoteca”.

„Cum nu a apărut nimeni, am vrut să fac ceva special pentru ea. Acum are mai mulţi bani pentru ea să facă ce vrea cu ei”, a mai precizat Coxy.

Toţi l-au felicitat pe fiu, iar cineva a comentat: „Eşti cel mai mare dar pentru ea”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă