Dumitru Dragomir se laudă a primit o ofertă din Liga 1: „Un club foarte puternic, dar fără bani”

1 lună in urmă 1

Dumitru Dragomir a povestit că a primit o ofertă pentru a deveni președintele unui club „puternic” din România, dar a refuzat și a spus că nu se va mai întoarce niciodată în fotbal. Dragomir a fost președinte la LPF în perioada 1996-2014, iar locul său a fost luat de Gino Iorgulescu. 

„Doamne, la fiecare trei luni am câte o propunere (n.r. să revină ca preşedinte la un club din România). Ultima a fost de la un club foarte puternic, dar fără bani. Unul din Liga 1 şi două din Liga 2. Doamne fereşte, mă apuc acum să mă laud? Nu mă întorc la fotbal nici dacă îmi dau America de Sud. Pentru că fotbalul egal puşcărie” a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: „De 20 de ani au vrut să mă bage la pușcărie”

„Puşcărie, reţineţi ce vă spun. Au scăpat doar vreo trei, patru în decursul istoriei. Cei trei sunt Paszkany, Badea... ăsta de la Botoşani a venit mai târziu. Şi mai era încă unul. Ambii Nicolae, la puşcărie. Copos, la puşcărie, Gigi Becali la puşcărie, Sechelariu la puşcărie, Ştefan la puşcărie, Borcea la puşcărie, Jean Pădureanu la puşcărie, Neţoiu la puşcărie, Mititelu la puşcărie, Dinel Staicu la puşcărie, Penescu... Sunt 17 până acum. Ai mai pomenit aşa ceva? Şi au scăpat trei sau patru. 

MM Stoica puşcărie, Gigi Becali, verii Becali... Gică Popescu... Dintre care eu spun că n-au fost trei vinovaţi. N-ar fi meritat Neţoiu, Borcea... pe banii lor s-au dus la puşcărie. Victor Becali n-a avut nicio treabă. Jean Pădureanu, Copos, de Gică Popescu nu mai vorbesc. La MM Stocia se prescrisese şi s-a dus la puşcărie. Sechelariu, total nevinovat. Nicolae... Nu ştiu ăsta de la Braşov, dar cel de la Astra s-a dus că l-a finanţat pe Geoană şi nu pe Băsescu... S-au dus politic. Pe mine, de 20 de ani au vrut să mă bage la puşcărie. Dacă nu aveam judecători corecţi la Curtea de Apel” a spus fostul președinte de la LPF la Look Sport+.

În noiembrie 2018, Dumitru Dragomir a fost achitat de Curtea de Apel București în dosarul drepturilor TV 2011-2014, în care a fost acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală, cu prejudicierea patrimoniului LPF. El primise 7 ani cu executare în primă instanță, la Tribunal.

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cortacero vrea să revină la Dinamo, dar are probleme cu legea: dat în judecată în Spania și evacuat din LondraManagerul lui Dinamo, pus în dificultate în direct: „Mai colaborezi cu firma de impresariat? Pe site așa scrie”

Anunțul uluitor făcut de chef Florin Dumitrescu după 8 ani de căsnicie

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă