Dumitru Dragomir, sceptic în privința "câinilor". "Azi promitem, mâine dăm faliment". Ce spune despre Borja Valle

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Dragomir lasă să se înțeleagă că la trupa din Ștefan cel Mare nu se construiește un proiect pe o fundație solidă. Deși îi oferă credit total lui Cosmin Contra, fostul selecționer al României, "Corleone" consideră jucătorii aduși nu reprezintă o garanție pentru revirimentul formației roș-albe.

Dragomir: "Să-i facem statuie lui Borja Valle!?"

Totodată, în stilul său caracteristic, Dragomir îl ia peste picior și pe spaniolul Borja Valle, autorul unui gol de poveste.

”Așa e la fotbal, mai ales în România. Astăzi promitem, mâine dăm faliment. Nu cred în niciun proiect. Dacă ar juca Contra, ar fi campioni, dar nu joacă. Cum să fiu impresionat de ei!?

Nu poți să faci mare performanță cu jucători de 36-37 de ani. A dat un jucător un gol de la jumatea terenului și ce trebuie acum, să-i facem statuie. Ei nu au câștigat meciul”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Antena Sport. 

Transferurile făcute de Dinamo, după venirea spaniolilor

Juan Camara (26 de ani, mijlocaș de bandă)Vlad Achim (31 de ani, mijlocaș central)Janusz Gol (34 de ani, mijlocaș central)Adam Nemec (35 de ani, atacant)Isma Lopez (30 de ani, fundaș stânga) Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta)Borja Valle Ballonga (28 de ani, mijlocaș de bandă)René Román Hinojo (36 de ani, portar)Tomás Mejías (31 de ani, portar) Etichete: dinamo , dumitru dragomir , cosmin contra , dragomir dinamo , borja valle , dinamo spanioli
Read Entire Article
Powered By Seo Tools