Dumitru Dragomir s-a împăcat cu Gino Iorgulescu, pe ”hârtia” căruia fusese condamnat la închisoare: ”L-am iertat”

1 lună in urmă 30

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Fostul șef al Ligii Profesioniste Profesioniste de Fotbal fusese, inițial, condamnat la șapte ani de închisoare, la care se adăuga și o pedeapsă complementară de cinci ani în care nu avea voie să activeze în fotbal. La Curtea de Apel, însă, Dumitru Dragomir a fost declarat nevinovat.

Dumitru Dragomir s-a împăcat cu Gino Iorgulescu

În ”dosarul drepturilor TV” a fost implicat și Gino Iorgulescu, actualul președinte al LPF, care s-a constituit parte civilă, ceea ce, cumva firesc, a dus la ruptura relațiilor dintre cei doi.

Acum, Dumitru Dragomir a dezvăluit că s-a împăcat cu Gino Iorgulescu.

Mi-a dat un telefon, mi-a zis să ne împăcăm că suntem bătrâni. Eu l-am iertat pe Gino, cu toate că a fost forțat și s-a constituit parte civilă împotriva mea, eu nevinovat, și puteam să fac pușcărie, îmi dăduse 12 ani de pușcărie nevinovat, pe hârtia făcută de Gino.

Am fost supărat, cum să nu fii supărat pe cineva care te bagă la pușcărie nevinovat? Dar l-am iertat, ne-am împăcat.

Nu numai Gino a fost vinovat, ci și directorul economic al Ligii. El stătea numai pe la mine să-i găsesc serviciu, ca să aflu acum, mi-a spus cineva din anchetă. Orice aude că dă cu ciocanul 12 ani de pușcărie poate să înnebunească, poate să facă infarct.

Noroc că la Curtea de Apel am găsit judecători deștepți, care știau și virgula din dosar. Au văzut că n-aveam nicio legătură cu procesul””, a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Matinal.

Dumitru Dragomir îl compătimește pe Gino Iorgulescu

Dumitru Dragomir a recunoscut că îl compătimește pe Gino Iorgulescu, cel care a trecut în ultimii ani prin clipe delicate, după ce al său fiu Mario a provocat, în timp ce conducea sub influența drogurilor și a alcoolului, un accident în urma căruia un alt participant la trafic și-a pierdut viața.

Eu îi compătimesc pe Gino și pe nevasta sa. Nu doresc nici celui mai mare dușman al meu să treacă prin așa ceva. Nu știu ce mai face băiatul lui Gino.

Îl compătimesc, nu știți, sau poate știți, ce înseamnă să dai chix cu un copil”, a recunoscut Dumitru Dragomir.

VIDEO cu declarațiile lui Dumitru Dragomir:

Etichete: dumitru dragomir , gino iorgulescu , condamnare dumitru dragomir
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă