Dumitru Dragomir, reacție fabuloasă după ce George Simon, liderul ultraşilor şi co-preşedinte AUR, a dat lovitura anului în politică: „Nici n-am auzit de el!”

2 luni in urmă 35

Dumitru Dragomir a fost aproape două decenii unul dintre conducătorii fotbalului românesc. El s-a implicat și în politică, fiind înscris în Partidul România Mare. El a avut două mandate de deputat, între 2000 și 2008.

La alegerile parlamentare desfășurate pe 6 decembrie 2020, partidul AUR a luat aproximativ nouă procente, iar George Simion, co-președintele formațiunii politice, este unul dintre liderii ultrașilor de la meciurile echipei naționale a României și contestă vehement Legea 4, cunoscută drept „Legea Dragomir”, prin care Jandarmeria a primit mai multe drepturi la evenimentele sportive.

Dumitru Dragomir, despre George Simon, co-președinte AUR: „Nici n-am auzit de el!”

Acum, Dumitru Dragomir susține că nici n-a auzit de George Simon, însă dacă vrea să îmbunătățească „Legea 4”, îl va susține.

„Nici n-am auzit de el, de Simion. Până aseară (n.r. duminică seară) nu îl văzusem. Dacă partidul este unul naţionalist corect, atunci e bine pentru ţară. Dar să fie corect! Discursul lui văd că a prins. D-aia a şi luat atâtea voturi. Dacă nu dădea din gură aşa, îl băga lumea în seamă? Dar un Vadim nu se mai naşte niciodată. Sau un Adrian Păunescu.

Dacă vor să îmbunătăţească Legea Dragomir, foarte bine. O lege nu e veşnică, trebuie adaptată mereu. Aia a fost o lege necesară în forma respectivă la acea vreme. Dacă acum poate fi îmbunătăţită, de ce nu?”, a spus Dumitru Dragomir pentru Digisport.ro.

„Mitică de la Ligă” a mai ținut să precizeze că nu își poate opina despre partidul AUR, însă a avut un avertisment.

„Nu mă apuc să-mi dau cu părerea acum pentru că nu am detalii prea multe despre ei. Aşa că nu ştiu nici dacă este un partid naţionalist cum văd că spun unii. Dar ascultaţi ce vă spun. Dacă pică Trump, toţi ăia care conduc scoţând în faţă naţionalismul vor pica direct în freză. Ascultaţi ce vă spun eu!”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

 

The post Dumitru Dragomir, reacție fabuloasă după ce George Simon, liderul ultraşilor şi co-preşedinte AUR, a dat lovitura anului în politică: „Nici n-am auzit de el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă