Dumitru Dragomir râde de Toni Petrea și Bogdan Vintilă. „Oricum comandă Gigi de aici!”

2 months ago 3

FCSB a rămas fără antrenor înaintea deplasării în Serbia, toate acestea după ce Toni Petrea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar Dumitru Dragomir râde de situația de la gruparea roș-albastră.

Nu mai puțin de 7 cazuri de coronavirus au fost înregistrate la FCSB înaintea meciului cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League, iar printre persoanele infectate se numără și Toni Petrea, antrenorul principal al fostei vicecampioane a României.

Dumitru Dragomir râde de Toni Petrea și Bogdan Vintilă

Cum Toni Petrea nu a putut face deplasarea în Serbia pentru meciul cu Backa Topola, Gigi Becali l-a chemat de urgență la echipă pe Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul echipei FCSB 2. Acesta a plecat spre Serbia pentru meciul din turul 2 preliminar al Europa League și îl va ajuta pe Mihai Pintilii, singurul om din staff-ul tehnic care a ieșit negativ la testele pentru COVID-19.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre situația de la FCSB și susține că Gigi Becali l-a trimis degeaba pe Bogdan Vintilă în Serbia, toate acestea deoarece tot latifundiarul din Pipera va da ordine de la București.

Nu contează, ori cu antrenor, ori fără antrenor, tot dracul ăla era. Oricum comandă Gigi de aici”, a declarat Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru AntenaSport.

Anunțul FCSB-ului în cazul testelor pozitive de COVID-19:

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener
UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League , au fost înregistrate 7 rezultate pozitive.
Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, apare pe contul de Facebook a celor de la FCSB.

Backa Topola – FCSB se joacă joi, 17 septembrie, de la ora 22.00, în turul 2 preliminar al Europa League, Live Video Online pe ProSport și la TV pe Look Plus.

The post Dumitru Dragomir râde de Toni Petrea și Bogdan Vintilă. „Oricum comandă Gigi de aici!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools