Dumitru Dragomir, propunere pentru implementarea mai rapidă a sistemului VAR: „Cluburile trebuie să contribuie!”

1 săptămână in urmă 1

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat problema implementării sistemului VAR în Liga 1 și le-a transmis cluburilor că ar trebui să contribuie cu bani pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

LPF și FRF aruncă responsabilitatea de la una la cealaltă. Justin Ștefan a dezvăluit că FRF cere Ligii bani pentru instruirea arbitrilor, fapt ce nu intră în atribuțiile LPF.

Mitică Dragomir vine cu o soluție în vederea implementării mai rapide a sistemului VAR în Liga 1. Acesta le transmite cluburilor că ar trebui să renunțe la o parte din banii primiți din drepturile de televizare, bani care să fie redirecționați către realizarea obiectivului mult dorit de către antrenorii din prima ligă.

Dumitru Dragomir, despre implementarea sistemului VAR în Liga 1

„Toate cluburile trebuia să contribuie, mai ales cele care se vaită. Trebuia să pună din drepturile de televizare câte 50 de mii de euro și până acum aveau VAR. Liga trebuia să se lupte, cum m-am luptat eu an de an, să facă bani din publicitate pentru salarii, nu din drepturile TV.

Conducerea LPF trebuie obligatoriu să colaboreze cu conducerea FRF și cu Ministerul”, a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

Întrebat despre problema terenurilor din România, Dumitru Dragomir este de părere că responsabilii nu ar trebui să riște integritatea jucătorilor.

„Convingerea mea e că nu trebuia să se joace pe terenurile astea nenorocite. Măcar două săptămâni cât au fost terenurile înghețate să nu se joace. Ferească Dumnezeu, se accidentează 2-3 jucători de la echipa națională și nu ai cu cine să joci”, a mai spus Dumitru Dragomir.

LPF atacă: „Avem deja două mașini de VAR!”. FRF blochează arbitrajul video în Liga 1! Costuri de zece ori mai mari | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live Marius Avram a confirmat colaborarea cu LPF! Când va fi prezentat oficial fostul arbitru

The post Dumitru Dragomir, propunere pentru implementarea mai rapidă a sistemului VAR: „Cluburile trebuie să contribuie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă