Dumitru Dragomir propune noi nume pentru postul de selecționer al naționalei României, după ce Mirel Rădoi a anunțat că pleacă: „Cu ăștia ar trebui să vorbească Federația”

1 săptămână in urmă 18

Mirel Rădoi a surprins după partida pe care naționala României a câștigat-o cu Armenia, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Qatar. Selecționerul a spus că pleacă de pe banca tehnică a primei reprezentative după ultimele două meciuri din Gurpa J, iar acum fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, vine cu propuneri pentru FRF.

După anunț, ProSport a dezvăluit că pe lista Federației Române de Fotbal există trei nume pentru preluarea postului de antrenor al naționalei care va rămâne vacant în curând. Este vorba de Gică Hagi, Edi Iordănescu și Dan Petrescu.

Totodată, varianta Gică Hagi este susținută și de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir propune noi nume pentru postul de selecționer al naționalei României, după ce Mirel Rădoi a anunțat că pleacă: „Cu ăștia ar trebui să vorbească Federația”

Dumitru Dragomir este de părere că nici variantele Cosmin Olăroiu, Răzvan și Mircea Lucescu nu sunt valabile.

„Poate Mutu să vină în locul lui Rădoi. De ce n-ar fi o soluție? Pe primul loc este Hagi, pe locul doi e Șumudică, pe locul trei este Mutu.

Cu ăștia ar trebui să vorbească Federația. Luceștii nu pot să vină, care sunt prea mari. Olăroiu nu o să vină la banii ăștia, Petrescu nicidecum. I-am cam epuizat.

Nu e nevoie neapărat de experiență. Experiență are Stoichiță, are destul experineță și stăpânire de sine. Eu cred că Hagi ar veni dacă-l plătesc bine. Echipa națională este făcută din jucătorii lui”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit AS.ro.

The post Dumitru Dragomir propune noi nume pentru postul de selecționer al naționalei României, după ce Mirel Rădoi a anunțat că pleacă: „Cu ăștia ar trebui să vorbească Federația” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă