Dumitru Dragomir, prima reacție după ce a fost atacat din nou de protestatarul Marian Ceaușescu. „Este un mare idiot. M-a luat iar cu distrugerea Universității Craiova” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 16

Dumitru Dragomir a fost abordat din nou pe stradă, de această dată la ieșirea de la o instanță judecătorească, de protestatarul Marian Ceaușescu, cel care i-a lansat un potop de jigniri și acuze fostului președinte al LPF. „Corleone” a fost acuzat din nou de distrugerea Universității Craiova.

Dragomir nu scapă de conflictele cu deja cunoscutul protestatar Marian Ceaușescu. După ce în urmă cu un an a fost la un pas să se ia la bătaie în stradă cu personajul respectiv, la ieșirea dintr-un post de televiziune, de acestă dată ex-șeful Ligii Profesioniste de Fotbal și-a păstrat calmul și nu a reacționat.

ProSport vă informează că în cursul zilei de marți, Dumitru Dragomir s-a prezentat în instanță pentru procesul din celebrul dosar „Drepturile TV”, iar la ieșire a fost din nou „atacat”.

Dumitru Dragomir, prima reacție după ce a fost atacat de protestatarul Marian Ceaușescu. „Omul ăsta nu este sănătos la cap și ne atacă pe toți pe la tribunale!”

Contactat de către ProSport, Dumitru Dragomir ne-a dezvăluit că de această dată și-a păstrat calmul și nu a mai reacționat la fel ca acum un an: „Este același idiot care ne atacă pe toți pe la tribunale. Eu am mai avut un conflict cu el acum un an, atunci când ieșeam de la un post de televiziune. Dar, de această dată mi-am păstrat calmul și nu am mai intrat în jocului acestui om, care nu e sănătos la cap.

Primește tot felul de ponturi și vine pe la Tribunale și urlă după noi. Mă luase iar că am distrus eu Universitatea Craiova, că am decis eu dezafilierea și că am furat eu milioane de euro. Nu am distrus eu nicio Universitatea Craiova. Am fost achitat și cu acel proces. Iar, prostul nici nu știe că la procesul la care am fost eu marți, iar el mă aștepta afară, faptele de care sunt acuzat s-au prescris. Urla ca un nebun după mine în plină stradă”, a încheiat Dragomir.

Marian Ceaușescu l-a „atacat” în trecut și pe Ioan Niculae!

Protestatarul Marian Ceaușescu nu se află pentru prima dată implicat în acest fel de acțiuni. Este cunoscut opiniei publice că este foarte vocal prin fața tribunelelor, atunci când vin la judecată tot felul de politicieni sau oameni de fotbal.

În urmă cu câteva luni, Marian Ceaușescu a intrat în conflict și cu patronul Astrei, Ioan Niculae, atunci când ieșea de la un proces, miliardarul fiind acum se află în spatele gratiilor.

The post Dumitru Dragomir, prima reacție după ce a fost atacat din nou de protestatarul Marian Ceaușescu. „Este un mare idiot. M-a luat iar cu distrugerea Universității Craiova” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă