Dumitru Dragomir, premoniție sumbră pentru Dinamo: "De la anul se destramă!" Care a fost greșeala fatală

5 zile in urmă 15

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Unii oameni de fotbal sunt convinși că Dinamo va retrograda, iar printre ei se numără și Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF. 

Dumitru Dragomir crede că Dinamo se va desființa anul viitor

Supranumit "Oracolul din Bălcești" pentru mai multe premoniții din trecut care s-au adeverit între timp, Dragomir este convins că Dinamo va ajunge în eșalonul secund, iar apoi se va desființa, în mod inevitabil. 

Septuagenarul crede că alb-roșii au greșit cel mai mult în momentul în care l-au adus conducător pe Iuliu Mureșan (67 de ani), cunoscut pentru perioada de la CFR Cluj. Dragomir crede că trecutul lui nu îl face potrivit pentru postul ocupat în prezent.

Mai mult, Dinamo ar avea minusuri serioase și în ceea ce privește jucătorii, dar și banii. În aceste condiții, Dragomir garantează că echipa se va destrăma anul viitor, deoarece nu va reuși să iasă din insolvență. 

"Dacă vine Aviația Americană poate să îi salveze. Dar numai Aviația Americană. Sau, eu știu, Putin cu rachetele lui. Domne', ce se întâmplă la Dinamo e fară precedent și fară egal în lume! Așa ceva nu s-a mai pomenit. De doi ani de zile spectatorii strâng bani, nu știe nimeni cum sunt cheltuiți de club, au shimbat dinamoviști și au adus de la Cluj niste oameni serioși, dar cum să țină cu Dinamo?

Cei care au fost toată viața dușmanii lui Dinamo să-i ajute... E greu! Ca antrenor, da. Dar ca și conducător, n-am să pot înțelege niciodată această treabă. Afară de asta, încă o dată, nu ai jucători, măi oameni buni! Nu numai bani, că se poate găsi o soluție cu insolvența până în vară. Dar de atunci încolo, ce faci? Chiar dacă rămâi în prima ligă, de la anul tot te destrami", a declarat Dragomir. 

Dinamo ar putea rămâne în Liga 1, în formatul cu 18 echipe

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, recunoaște că o eventuală mărire a numărului de echipe din Liga 1 ar fi pe placul grupării din Ștefan cel Mare.

"Nu pot să spun că mi-ar displăcea, dar nu pot să știu dacă vă fi așa. Nu e sub influența lui Dinamo această decizie. Am auzit și văzut și eu în presă, știu că e un subiect dezbătut în emisiuni, dar nu pot da niciun amănunt. Pe noi ne-ar avantaja, clar. Putem să facem o reconstrucție și să nu mai stăm cu sabia în jurul gâtului.

Să nu uitam și faptul că deja valul 5 al Omicron e cam pe venite și nu știu ce va fi nici din acest punct de vedere, pot fi situații de îmbolnăvire, dar nu o doresc niciunei echipe, Doamne ferește.

Se poate întâmpla și la noi. Dar trebuie să ne vedem de ce avem de făcut și să schimbăm în primul rând unitatea grupului, pentru că asta a lipsit la Dinamo. Noi nu avem individualități care să rezolve meciul, doar colectiv putem", a spus Iuliu Mureșan, la Fotbal Club.

Etichete: dinamo , dumitru dragomir

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă