Dumitru Dragomir, ofertat ca președinte de un club ”foarte puternic” din Liga 1! Ce răspuns a dat

1 lună in urmă 2

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Fostul șef de la LPF a refuzat și a explicat și ce-l nemulțumește cel mai tare.

Dumitru Dragomir: ”Am fost ofertat de un club puternic din Liga 1!”

"La fiecare 3 luni am câte o propunere. Ultima a fost de la un club foarte puternic, dar fără bani. Unul din Liga 1 și după, două din Liga a 2-a.

Nu mă întorc la fotbal dacă îmi da America de Sud. Fotbalul egal pușcărie. Au scăpat numai 3-4 în decursul istoriei. Restul, toți s-au dus la pușcărie”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir: ”Ați mai pomenit așa ceva?”

Cel poreclit ”Corleone” i-a nominalizat mai apoi pe cei trei care ”au scăpat” de pușcărie, în opinia sa.

”Cei trei sunt Paszkany, Badea... ăsta de la Botoşani a venit mai târziu. Şi mai era încă unul. Ambii Nicolae, la puşcărie. Copos, la puşcărie, Gigi Becali la puşcărie, Sechelariu la puşcărie, Ştefan la puşcărie, Borcea la puşcărie, Jean Pădureanu la puşcărie, Neţoiu la puşcărie, Mititelu la puşcărie, Dinel Staicu la puşcărie, Penescu... Sunt 17 până acum.

Ai mai pomenit aşa ceva? Şi au scăpat trei sau patru. MM Stoica puşcărie, Gigi Becali, verii Becali... Gică Popescu... Dintre care eu spun că n-au fost trei vinovaţi.

N-ar fi meritat Neţoiu, Borcea... pe banii lor s-au dus la puşcărie. Victor Becali n-a avut nicio treabă. Jean Pădureanu, Copos, de Gică Popescu nu mai vorbesc. La MM Stocia se prescrisese şi s-a dus la puşcărie. Sechelariu, total nevinovat. Nicolae... Nu ştiu ăsta de la Braşov, dar cel de la Astra s-a dus că l-a finanţat pe Geoană şi nu pe Băsescu... S-au dus politic.

Pe mine, de 20 de ani au vrut să mă bage la puşcărie. Dacă nu aveam judecători corecţi la Curtea de Apel...", a mai spus Dumitru Dragomir la Look Sport.

Etichete: dumitru dragomir , dragomir oferte
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă