Dumitru Dragomir l-a apostrofat pe Florin Prunea, după ce a dat de pământ cu Mihai Stoichiță: „«Băi, ești nebun?»” + De ce nu poate ajunge Dan Petrescu la națională

4 luni in urmă 12

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a apostrofat pe Florin Prunea, fostul oficial al lui Dinamo, după ce a avut cuvinte dure la adresa lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

„Mitică” a explicat și de ce Dan Petrescu nu poate fi adus pe banca echipei naționale.

Reprezentativa României a înregistrat trei înfrângeri, o victorie și un egal în partidele disputate în luna octombrie.

Dumitru Dragomir l-a apostrofat pe Florin Prunea

Fostul șef al LPF susține că l-ar fi certat pe Florin Prunea, după ce a avut mai multe declarații dure la adresa lui Mihai Stoichiță. „Mitică” spune că încă are încredere în actualul selecționer al naționalei României.

În plus, Dumitru Dragomir a declarat că Dan Petrescu nu ar putea fi adus la echipa națională, din cauza salariului uriaș, care i-ar trebui oferit.

„Am spus că va fi victima acestei necalificări. Joacă Rădoi? Joacă Rădoi și Stoichiță? Unii l-au atacat. M-am întâlnit cu Prunea. I-am spus «băi, ești nebun, te-ai legat de Stoichiță?» Dacă nu era Stoichiță se alegea praful. S-a ocupat de loturile de copii și juniori. Rădoi a mai făcut și greșeli, dar lasă-l să își termine contractul. După ce își termină contractul, îl criticați cât vreți!

Eu îl susțin pe Rădoi, să nu-l dea afară. Poate să îi dea și Hagi câte un sfat. Dan Petrescu nu este antrenor de 200.000 de dolari pe an. Sunteți nebuni cu toții? Dan Petrescu e om de trei milioane pe an”, a spus Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

Declarația lui Florin Prunea

„E groaznic la ce asistăm. Selecţiile la echipele naţionale. Ar fi prea mult ca la echipa naţională a României să se facă selecţia în funcţie de interese. Dar eu pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă. Mie mi-e greu să cred, l-am avut antrenor. Când aud câte prostii face omul acesta în Federaţia Română de Fotbal, mă crucesc”, a spus Florin Prunea, la Telekom Sport.

The post Dumitru Dragomir l-a apostrofat pe Florin Prunea, după ce a dat de pământ cu Mihai Stoichiță: „«Băi, ești nebun?»” + De ce nu poate ajunge Dan Petrescu la națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă