Dumitru Dragomir intermediază împăcarea anului Anamaria Prodan – familia Becali: „La cât e de nervoasă i-ar da una și lui Reghe! Să înceteze atacurile!” | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 5

Anamaria Prodan a digerat cu greu faptul că Gigi Becali a exclus-o din tranzacția legată de transferul lui Dennis Man la Parma și a lansat un atac fără precedent la adresa patronului celor de la FCSB.

Dumitru Dragomir a dezvăluit pentru ProSport că atacurile Anamariei Prodan la adresa lui Becali au întrecut limitele și o sfătuiește să înceteze cu asemenea declarații fiindcă va regreta în scurt timp.

Vizibil deranjată de anunțul lui Becali prin care toți jucătorii pe care ea îi reprezintă la echipa roș-albastră vor rupe contractele, soția lui Laurențiu Reghecampf a pus tunurile asupra omului de afaceri.

Dumitru Dragomir încearcă împăcarea anului în scandalul momentului Anamaria Prodan – familia Becali: „Puneți acum batista pe țambal”

Hai să vă spun foarte sincer care este părerea mea. Ana a intrat în meseria asta cu gândul să ajungă numărul unu. A pornit de jos și tot ce a făcut până acum a făcut doar prin munca ei. Cine nu o apreciază pe această femeie, atunci înseamnă că nu gândește. Eu sunt convins că mulți nu îi dădeau nicio șansă, dar uitați că ea ajuns în topul impresarilor din România.

Le place unora sau nu le place, ăsta este adevărul. Însă a avut ghinionul că frații Becali sunt un mare brand și este greu să îi dai jos de pe locul unu indiferent de vremuri și de problemele pe care Giovanni și Victor le-au avut. 

(Foto: Victor, Gigi și Giovanni Becali, la „Palatul” patronului FCSB)

Giovanni a fost și o să fie numărul unu pentru totdeauna. Este prea trecut prin viață, iar acest om nu are școala vieții, are facultatea vieții. Omul ăsta i-a avut în mână pe cei mai tari fotbaliști ai României, iar pe Gică Hagi îl putem compara cu Maradona. Voi realizați ce jucători a impresariat Giovanni la viața lui?

Dar, am observat că el nu s-a băgat atât de tare în scandal și a preferat să dea doar declarații pe care el le consider normale pentru un om de talia lui. Și vă spun eu că este tare greu să te dai la Giovanni…Iar dacă Giovanni iese la atac, atunci e greu cu el. Ăsta e leul leilor.

După părerea mea Ana trebuie să înceteze cu atacurile de acest fel la adresa lui Gigi Becali pentru că în mod sigur peste câteva zile îi va părea rău de tot de cele spuse. Să pună ambele tabere acum batista pe țambal, până nu o să fie prea târziu. Ana să o lase pe asta cu pușcăria…nu o lasă pe ea inima să facă așa ceva”, și-a început discursul Dragomir.

„Nu ai cum să ameninți că-l pocnești pe Gigi Becali”

În continuare, Dumitru Dragomir a declarat: De ce îi transmit Anei că e bine să înceteze cu atacurile la adresa lui Gigi Becali? Pentru că eu știu ceea ce vă spun…Am auzit că Gigi chiar voia să îi dea ei o sumă mult mai bună de bani, dar acum nu îi va mai da chiar nimic după ce Ana a spus ceea ce a spus despre el.

L-a jignit prea urât, iar dacă ai ajuns să spui public că îl și pocnești, atunci cred că este este prea mult.

Însă îmi dau seama cât de nervoasă este Ana în aceste momente, iar eu cred că ea este în stare să îl pocnească chiar și pe Reghe, dacă se bagă, la nervii pe care îi are acum. Evident că glumesc, dar cam așa cred că stau lucrurile pentru că îmi dau sema cât de nervoasă este. Nu este ușor să încasezi o dreaptă de la ea, iar Alexa a fost rezistent.

Vă repet: glumesc. Mă refer în mod special la faza cu pocnitul lui Reghe, iar Dan Alexa nu se supără pe mine, deși l-am dat și pe el exemplu. După părerea mea Ana trebuie să facă pace cu familia Becali. E greu să te iei cu leii, iar ei sunt trei lei adevărați”.

The post Dumitru Dragomir intermediază împăcarea anului Anamaria Prodan – familia Becali: „La cât e de nervoasă i-ar da una și lui Reghe! Să înceteze atacurile!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă