Dumitru Dragomir inistă ca FCSB să joace pe noua arenă „Steaua”. „E o prostie să nu o primească în Ghencea!” Ce meci vrea să vadă la inaugurarea stadionului

3 săptămâni in urmă 19

Dumitru Dragomir a participat la meciul câștigat de Steaua în fața echipei a doua a Rapidului, scor 2-0, iar fostul președinte al LPF nu a uitat să iniste ca FCSB să fie lăsată să joace pe noua arenă „Steaua”.

Echipa antrenată de Daniel Oprița s-a distanțat în clasamentul din Liga 3, Seria 4, după victoria cu Rapid 2, iar Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele grupării Armatei să promoveze în eșalonul secund.

Mai mult, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a comentat în legătură cu meciul din Supercupa României pierdut de FCSB în fața CFR-ului, scor 0-0 (1-4 d.p.), și a dezvăluit ce duel ar dori să vadă la inaugurarea stadionului „Steaua”.

Dumitru Dragomir inistă ca FCSB să joace pe noua arenă „Steaua” și crede că CSA va promova în Liga 2

„Un meci bun, Steaua a jucat mai bine, echipa mai bătrână, mai serioasă. Rapid a venit cu puști, mie mi-a plăcut Steaua. Nepotul nu a jucat astăzi, dar a jucat titular cu Dinamo 2, sunt tineri. Promovează ușor Steaua, e o echipă bună de tot, cu antrenor bun, am înțeles că au conducere bună”, a spus Dumitru Dragomir pentru Sport.ro.

„Nu m-a surprins rezultatul din Supercupă, am zis de dinainte că va câștiga CFR Cluj. Nu mă așteptam să facă 5 schimbări la pauză, așa ceva, cred că e unica schimbare în lume”, a spus Dumitru Dragomir pentru Sport.ro.

„Ar fi o prostie să nu îi primească pe FCSB în Ghencea, dacă plătesc?! Păi, stadionul trebuie să producă. Aici e o bază sportivă absolut senzațională. Aș vrea Steaua – Real Madrid la inaugurarea stadionului”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF.

The post Dumitru Dragomir inistă ca FCSB să joace pe noua arenă „Steaua”. „E o prostie să nu o primească în Ghencea!” Ce meci vrea să vadă la inaugurarea stadionului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă