Dumitru Dragomir îl face praf pe Marcel Bîrsan, după CFR Cluj – Dinamo: „E arbitru de turmă și el! A vrut să o curețe pe Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 14

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live, despre greșelile de arbitraj din meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, scor 1-0.

CFR Cluj și Dinamo s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1, iar campioana a învins cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de către Omrani, în minutul 80.

Dumitru Dragomir l-a criticat dur pe arbitrul Marcel Bîrsan, după cele două cartonașe roșii acordate „câinilor” și s-a arătat convins că Dinamo nu ar fi pierdut pe terenul campioanei dacă nu ar fi jucat în inferioritate numerică.

Dumitru Dragomir îl face praf pe Marcel Bîrsan, după CFR Cluj – Dinamo

„Rușinos! Un arbitraj mai mult decât rușinos. Aveam impresia că e un om serios Bîrsan ăsta, dar e de turmă și el. A greșit șmecherește. Din avion se vede! Ăștia nu sunt arbitri deștepți care fac asta. Au vrut să o curețe pe Dinamo, ce să mai! Nici în inferioritate nu o băteau pe Dinamo.

Băi, fraților, băi, când ești în situația lui Dinamo nu te ajuită nimeni! Bine, greșelile care s-au făcut la Dinamo sunt impardonabile, nici nu am auzit până acum de așa ceva.

Dacă nici pentru un meci ca ăsta nu îl tragi un pic pe dreapta, înseamnă că e ceva în neregulă”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Întrebat despre plângerea depusă la Poliție de către arbitrul Marcel Bîrsan, după ce ar fi fost amenințat de către suporterii lui Dinamo, Dumitru Dragomir nu i-a găsit nicio scuză „centralului”.

„Când a făcut măgăria pe care a făcut-o, de ce nu s-a gândit la asta?”, a spus Dumitru Dragomir.

The post Dumitru Dragomir îl face praf pe Marcel Bîrsan, după CFR Cluj – Dinamo: „E arbitru de turmă și el! A vrut să o curețe pe Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă