Dumitru Dragomir îi sugerează Simonei Halep să se lase de tenis: "Să facă doi-trei copii, că are bani destui!"

2 săptămâni in urmă 13

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Sportiva a fost accidentată o perioadă mai lungă, motiv pentru care nu a reușit să câștige niciun trofeu în acest an, aflându-se în cădere liberă în clasamentul WTA.

Dumitru Dragomir o sfătuiește pe Simona Halep să se retragă

Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, i-a făcut o sugestie Simonei. "Oracolul din Bălcești" i-a recomandat să se lase de tenis, chiar dacă e în stare să mai joace o perioadă, deoarece a strâns bani destui și ar fi timpul potrivit să se dedice vieții personale.

"Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi, trei, patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii, că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii, că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine", a declarat fostul președinte, pentru Prosport.

Simona Halep este românca cu cei mai mulți bani din tenis obținuți în anul curent

Din cauza faptului că a lipsit de la multe turnee, întrucât a fost accidentată o perioadă de câteva luni, Simona Halep se clasează abia pe locul 34 în clasamentul câștigurilor din 2021, cu aproximativ 797.000 de dolari. Două poziții sub ea se clasează Sorana Cîrstea, cu o sumă totală de circa 768.000 de dolari.

Hai în Digi Online să o cunoști pe cea mai puternică femeie din lume, Angela Merkel, și să vezi drumul ei către o carieră politică de succes. Azi de la 21:55, numai pe Digi Life!

Pe primele 100 de locuri au mai izbutit să se claseze și alte două românce: Irina Begu (62), cu aproape 543,000 de dolari și Ana Bogdan (98), cu aproximativ 413,000 de dolari.

Etichete: simona halep , dumitru dragomir
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă