Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii echipei naționale a României. „Sunt nesimțiți!” Ce înlocuitor vrea pentru Mirel Rădoi

1 săptămână in urmă 2

Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii echipei naționale a României după primele trei meciuri jucate în preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

După ce l-a criticat dur pe Mirel Rădoi, Dumitru Dragomir a revenit al sentimente mai bune față de selecționerul echipei naționale a României, dar nu a ezitat să-i desființeze pe fotbaliștii selecționați pentru duelurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal cere ca George Pușcaș și ceilalți fotbaliști de la echipa națională a României care nu au impresionat la cele trei partide jucate în preliminariile CM 2022 să fie luați la rost.

Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii echipei naționale a României

Mai mult, Dumitru Dragomir a comentat și în legătură cu posibilitatea ca Mirel Rădoi să plece de pe banca tehnică a echipei naționale și susține că Gică Hagi ar fi cel mai potrivit să îi antreneze pe „tricolori”.

„L-am criticat destul pe Rădoi, inclusiv eu acum vreți să îl crucificăm? Mai greșește omul. Dacă el vrea să plece…. Am auzit că s-a vorbit și despre Hagi, iar el cunoaște și jucătorii de la echipa națională. Trebuie să se încerce cu Hagi.

Unii jucători sunt chiar nesimțiți Ei nu au nicio vină? Ei numai să câștige bani și onoare? Pușcaș nu primește nici măcar o critică după ce a făcut? Ca el mai sunt 2-3.

Poate că și Rădoi a făcut niște greșeli, dar să îi punem totul în spate lui și lui Stoichiță? Păi ce vină au ei? Toată lumea a militat pentru Mirel Rădoi la echipa națională după rezultatele de la U21, era în vârful piramidei.

Trebuie să se bazeze pe 16-17 jucători și să nu mai facă 5-6 schimbrări. Eu aici cred că el a greșit și nu în altă parte. Nimeni nu știe să zică echipa de start a României”,  a spus Dumitru Dragomir pentru Pro X.

The post Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii echipei naționale a României. „Sunt nesimțiți!” Ce înlocuitor vrea pentru Mirel Rădoi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă