Dumitru Dragomir îi distruge pe fotbaliștii din Liga 1: „Nu se vaccinează de proști și de tâmpiți” + Atac la Gigi Becali

1 lună in urmă 141

Mitică Dragomir, fostul președinte al LPF, n-are niciun fel de milă față de fotbaliștii care refuză imunizarea împotriva COVID-19.

Fostul conducător crede că este multă prostie la nivelul întregii societăți, nu numai în sport.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că, numai în ultimele 72 de ore, s-au administrat peste 360.000 de doze de vaccin şi că în acest moment, în România, peste 40 la sută din populaţia adultă s-a vaccinat.

Mitică Dragomir îi mitraliază pe fotbaliștii din Liga 1: „Nu se vaccinează de proști și de tâmpiți” + Atac la Gigi Becali

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, duminică, faptul că peste 110.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 83.500 cu prima doză. Alte aproape 20.000 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia.

„Nu se vaccinează de proști și de tâmpiți! Văd atâta mortalitate în această țară și nu își pun capul la contribuție. Poporul israelian, americanii care conduc omenirea, englezii, francezii, toata lumea vrea să își extermine populația?

Suntem tâmpiți cu toții, până se găsește un medicament miraculos vaccinul este singura variantă.

Eu am făcut de două ori COVID, dar am avut o formă gravă la început, dupa vaccin am făcut o glumă, vaccinul este extraordinar de bun, numai proștii, analfabeții nu se vaccinează. Proporția este de peste 90 de nevaccinați care mor, asta ce spune?

E multă prostie în poporul ăsta al nostru”, a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

Gigi Becali nu cred că e vaccinat, susține Dumitru Dragomir

„Nu avea ce cauta, nici măcar în stadion nu ar fi intrat, dacă eram la Ligă. Acum ai o larghețe extraordinară, dacă intră unul în teren și îi suflă altuia în gură e gata. Ia să le fi dat 3-0 în primul meci și 3-0 la al doilea joc, să vedeți că cum erau toți în joc de glezne la vaccinare.

Aici greșește foarte tare Gigi Becali, deși e dibaci, nu a zis niciodată nu vă vaccinați. Nu ar spune-o niciodată pentru că ar trebui să fie condamnabilă această treabă, îndemnul catre nevaccinare.

Eu sunt foarte indignat la adresa celor care nu vor să se vaccineze. Gigi Becali nu cred că e vaccinat. El se bazează pe medicamentele pe care le are. Cu medicamentele lui am scăpat a doua oară de COVID. Mi-a dat si ivermectină”, recunoaște Dumitru Dragomir.

Noile restricţii aprobate de autorităţi au intrat în vigoare luni, la miezul nopţii, ele vizând în principal folosirea pe scară largă a certificatului verde, astfel încât fără acest document se va putea intra doar în magazinele esenţiale.

Purtarea măştii de protecţie redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă, se reintroduc restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii, iar evenimentele private sunt interzise.

The post Dumitru Dragomir îi distruge pe fotbaliștii din Liga 1: „Nu se vaccinează de proști și de tâmpiți” + Atac la Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă