Dumitru Dragomir face un top senzațional al patronilor „țepari” din Liga 1. Pe ce loc e Pablo Cortacero și cine sunt ceilalți „gropari”: „Pe vremea mea erau ăștia doi” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 21

Dumitru Dragomir a mărturisit pentru ProSport că a sperat până în ultimul moment ca Pablo Cortacero să le ofere niște bani angajaților de la Săftica și jucătorilor lui Dinamo înaintea perioadei sărbătorilor de iarnă.

Însă, după ce a observat că nu s-a petrecut nimic în acest sens, Dumitru Dragomir consideră că Pablo Cortacero poate ocupa lejer primul loc în topul patronilor „țepari” din fotbalul românesc.

Ibericul și-a bătut joc de toți angajații și jucătorii lui Dinamo, ei fiind neplătiți de aproximativ cinci luni.

Dumitru Dragomir a făcut topul patronilor „țepari” din Liga 1. „Ca ăsta de la Dinamo nu a fost nimeni prin România!”

Dumitru Dragomir a declarat pentru ProSport că este inadmisibilă situația în care au ajuns acum componenții unuia dintre cele mai titrate cluburi din România. „Nu se poate așa ceva! Este strigător la cer și nu știu cum i se mai permite acestui Pablo Cortacero să apară în România și să fie recunoscut de forurile fotbalistice de la noi din țară ca și patron al lui Dinamo.

(foto: Angelo Massone a fost patronul lui Ceahlăul Piatra Neamț)

Acest Pabolo Cortacero i-a întrecut pe toți patronii ăștia care au fost pe la noi, iar unii s-a crezut mari patroni, dar într-un final au distrus echipe în fotbalul românesc. Au dus echipe de tradiție în faliment, bătându-și joc de angajații lor. Dar Cortacero ăsta l-a întrecut chiar și pe Angelo Massone, ăla care era pe la Ceahlăul. Ăla voia să se bage și pe la Rapid, nu? Vă mai aduceți aminte ce figură de patron era Massone? Știți pe unde caza ăla jucătorii și-n ce condiții! Însă, Cortacero este pe primul loc.

(foto: Claudio Zambon a fost patronul celor de la Poli Timișoara)

Pe locul trei este Zambon. Ăla a fost pe la Timișoara și știți foarte bine ce nenorociri a făcut și el la timpul lui. Nici Valerii Moraru nu a fost un patron serios. Ăla a băgat Rapidul în faliment și apoi a dat bir cu fugiții din România. Nu am mai auzit nimic de el. Habar nu am pe unde se mai află acum. Nu credeam că astfel de oameni vor ajunge să fie depășiți, dar Cortacero i-a întrecut pe toți”, a spus Dragomir.

(foto: Valerii Moraru, fost patron Rapid)

Dragomir: „Este greu să mai salveze cineva Dinamo”

Dumitru Dragomir a mai spus pentru ProSport că nu vede cum Dinamo ar putea scăpa de faliment: „Este foarte greu ca cineva să mai salveze Dinamo după toate nenorocirile pe care le-a făcut Cortacero. Eu nu mai cred în nicio minune. Datoriile sunt acum și mai mari la Dinamo și nu este nebun nimeni să riște să preia un club cu atâtea și atâtea datorii. Dacă te duci la Dinamo, cu probleme actuale financiare, scrie direct pușcărie pe tine”.

 

 

The post Dumitru Dragomir face un top senzațional al patronilor „țepari” din Liga 1. Pe ce loc e Pablo Cortacero și cine sunt ceilalți „gropari”: „Pe vremea mea erau ăștia doi” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă