Dumitru Dragomir face lumină în "Războiul stelelor", înaintea duelului de azi (15:00, LIVE pe Digi Sport 1)

4 săptămâni in urmă 2

Liga 3: Steaua - FCSB 2, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

"Războiul stelelor" a împărțit suporterii și oamenii din fotbalul românesc în două tabere. Dumitru Dragomir, fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că FCSB este continuatoarea de drept a echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, iar Gigi Becali "se joacă doar din orgoliu" cu CSA Steaua.

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF: "FCSB e Steaua! Eu am fost de când a luat naștere"

"E un orgoliu. Gigi (n.r. - Becali) se joacă, îl doare în pălărie, el știe că Steaua. FCSB e Steaua, măi, oameni buni! Eu am fost de când a luat naștere. Pițurcă nu a fost antrenor la Steaua? Ilie Dumitrescu sau ceilalți antrenori? Păi veneau la FCSB dacă nu era Steaua? Dacă nu era Becali se alegea praful de fotbalul lor, vă spun eu, nu mai exista nici a doua echipă.

Părerea mea, este bine că sunt două echipe îndrăgite de suporteri și este bine că s-a făcut un marketing pe vâlvă, ca să vină lumea la stadion. Fac un pariu cu voi: pe câmp, acolo, vor fi cel puțin 500 de spectatori. Vin pe câmp, nu are ce să le facă, nu stau în tribună. Legea spune că în tribună (n.r. - nu este permis accesul suporterilor)", a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea Digi Sport Matinal.

VIDEO Dumitru Dragomir, la emisiunea Digi Sport Matinal

Etichete: csa steaua , dumitru dragomir , fcsb , razboiul stelelor , adevarata steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă