Dumitru Dragomir, elogiu pentru „perla” FCSB-ului: „E ca şi Hagi! Preţul e lejer de 15 milioane de euro!”

4 săptămâni in urmă 13

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, pe care îl compară cu legendarul Gică Hagi.

Octavian Popescu (18 ani) a înscris golul victoriei în ultimul meci al FCSB-ului, contra celor de la FC Botoșani, scor 2-1.

Tânărul jucător a fost transferat de FCSB, liber de contract, în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova.

Dumitru Dragomir, elogiu pentru Octavian Popescu

Fostul șef LPF s-a declarat fascinat de Octavian Popescu și susține că „perla” FCSB-ului va prinde un transfer pe bani mulți. În plus, „Mitică” îl compară pe tânărul fotbalist cu Gică Hagi.

„Un jucător matur, a trecut de 25 de ani, este şi la echipa naţională. Se vede că s-a dezvoltat.

Dacă nici Octavian Popescu ăsta nu e fotblaist ca să ajute echipa naţională, atunci nu mai este dreptate în lume. Un jucător extraordinar, ce pase filtrante a dat.

Becali îl mai ţine un an şi după îl vinde pe bani mulţi. Preţul e lejer de 15 milioane de euro, nu sunt mulţi ca el în Europa, poate 2-3. Se evidenţează cu talentul din naştere pe care îl are, e ca şi Hagi. Dacă e băiat cuminte şi cu picioarele pe pământ cum zic românii, poate să ajungă mare de tot

(n.r. dacă ar trebui convocat la naţională) Categoric! Daţi-mi unul mai bun din România?! Poate doar Tănase”, a declarat Dumitru Dragomir, la Look Sport.

Ilie Dumitrescu, „lăsat mască” de Octavian Popescu în FCSB – FC Botoșani

„Mister” susține că execuția magnifică a lui Octavian Popescu a venit din instinct și consideră că acesta a fost cel bun jucători din partida FCSB – FC Botoșani.

„S-a inspirat de la Neymar. În multe momente, Neymar, cu capul în pământ, dă la poartă. Nu cred că s-a informat de poziția portarului. Din instinct a șutat. Nu (n.r. n-a avut timp să vadă portarul), și-a făcut pasul și, cu capul în pământ, a dat la poartă. E decizia de moment, inspirația lui să dea la poartă. Nu-și asumă, în multe momente, să finalizeze.

El a fost activ, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Să nu uităm de câteva pase interesante ale lui Octavian Popescu și chiar în primele minute din partea a doua, cu o pasă foarte bună pentru Tănase, care șutează în plasa laterală. Iar el trebuie să înțeleagă că ăsta e statutul lui în echipă în momentul de față, trebuie să uite de Man, de Coman și să-și asume în multe momente din joc să scoată adversar din joc, să pună în valoare atacantul și, bineînțeles, să ia acțiuni individuale și să finalizeze. Ăsta e Octavian Popescu pe care și-l doresc toți din echipă.

Asta e o victorie mare pentru FCSB. Cred că și pentru Octavian Popescu. De ceva timp, nici el, nici Moruțan nu se ridicau la un nivel foarte bun. În seara asta a îmbrăcat tricoul de lider incontestabil, adică fix de ce are nevoie echipa. Tănase a făcut un joc foarte bun, iar asta a fost o victorie extrem de importantă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

The post Dumitru Dragomir, elogiu pentru „perla” FCSB-ului: „E ca şi Hagi! Preţul e lejer de 15 milioane de euro!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă