Dumitru Dragomir, dur cu primarul Chirica: „Conducătorii trebuie să îi lase pe jucători să iși termine cariera, iar apoi școala de antrenori” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 3

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a fost deranjat de comportamentul primarului de la Iași, care a luat măsuri dure în cadrul echipei de fotbsal din localitate.

Andrei Cristea nu va mai antrena echipa CS Politehnica Iaşi, însă el va rămâne jucător în cadrul lotului. Preşedintele Ciprian Paraschiv a fost sancţionat cu avertisment.

În cadrul şedinţei de marţi, prezidată de primarul Mihai Chirică, s-a mai decis demiterea lui Anton Heleşteanu din funcţia de şef al departamentului de scouting al clubului.

Dumitru Dragomir, dur cu primarul Chirica: „Conducătorii trebuie să îi lase pe jucători să iși termine cariera, iar apoi școala de antrenori”

„Îmi pare tare rău de Andrei Cristea, iar aici eu îl văd vinovat pe primar. Nu te poti juca așa cu cariera lui Cristea. Macar dacă Andrei făcea ca Prepeliță. Primarul trebuia să îl convingă să se lase de fotbal din postura de jucător.  Nu joci cu el alba-neagra.

L-au expus nemeritat pe Andrei Cristea, iar el se poate distruge și ca om după ce a intrat în scandalul asta cu arbitrul Radu Petrescu. Conducătorii trebuie să îi lase pe jucători să iși termine cariera de fotbalist, iar apoi să își termine școala de antrenori.

Văd că FRF nu intervine deloc. Un doctor nu face operații de unul singur încă de când este student. Pe Sergio Ramos de la Real Madrid sau pe Pique de la Barcelona nu o să îi vedeți în postura în care s-a aflat Andrei Cristea câteva săptămâni, dar noi trăim în România.

Aici zici că suntem prin lumea a treia spre a patra cu fotbalul din toate punctele de vedere. Cristea a făcut pentru Poli Iași cât nu au facut toți primarii, dar a greșit că a ales cu inima și nu a gândit cu mintea limpede”, a declarat pentru ProSport fostul șef al LPF.

Mitică Dragomir mizează pe Andrei Prepeliță

Mitică Dragomir crede că este dificil pentru Andrei Cristea în această perioadă când a făcut trecerea de la jucător la antrenor și acum invers.

„Ca să conduci o echipă de liga 1 îți trebuie experiență. Cum te întorci tu acum în vestiar din nou că jucător când ai eșuat din postura de antrenor? La Prepeliță este un caz mai fericit.

El s-a lăsat de fotbal, deși chiar și el a început prea repede la Liga 1 că antrenor, că el conduce echipa acolo. Dar despre el vreau să fac un pariu cu voi.

Prepeliță va ajunge un mare antrenor. Îl cunosc foarte bine pe tatăl lui Andrei. L-am avut fotbalist la Scornicești. Familia Prepeliță este toba de fotbal, iar Andrei este un băiat foarte inteligent. Fac pariu cu voi că Prepe va ajunge un mare antrenor”, a spus încheiat Dumitru Dragomir.

The post Dumitru Dragomir, dur cu primarul Chirica: „Conducătorii trebuie să îi lase pe jucători să iși termine cariera, iar apoi școala de antrenori” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă