Dumitru Dragomir duce lipsa perioadei în care era președintele LPF. „Măi, ce aveți? Mai trageți-mi și o înjurătură!”

4 săptămâni in urmă 2

Dumitru Dragomir duce lipsa perioadei în care era președintele Ligii Profesioniste de Fotbal și a explicat de ce.

Fostul șef al LPF recunoaște că era o persoană controversată și înjurată de suporterii echipelor din Liga 1, iar acum rămâne surprins că toți oamenii din jurul său îl îndrăgesc.

Deși susține că nu ar mai reveni în fotbal niciodată, Dumitru Dragomir recunoaște că îi este dor de atmosfera trăită în anii petrecuți la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dumitru Dragomir duce lipsa perioadei în care era președintele LPF

„Da, domnule, eu eram învățat să fiu o persoană controversată, să mă mai și înjure lumea. Acum, toată lumea mă felicită, mă îndrăgește. Măi, ce aveți? Mai trageți-mi și o înjurătură.

Dacă în atmosfera aia am trăit, parcă nu mă simt bine acum. Nu mă întorc în fotbal, nu…”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, conform Digisport.ro.

Dumitru Dragomir, despre George Copos. „Face bani mulți!”

Dumitru Dragomir a comentat și în legătură cu situația lui George Copos și susține că fostul finanțator de la Rapid știe să producă bani, dar că nu este liniștit în momentul de față.

„Face bani! Și bani mulți! A făcut un bloc de birouri lângă Casa Scânteii, e de felicitat! Cât e el de-al dracului!  Liniștit nu e, nimeni nu e liniștit! Cine îmi spune mie că e liniștit e tâmpit, e gata să se ducă! 

Trebuie să fii în permanență în vână, să te preocupe ceva. Eu noaptea mă gândesc dacă să pun gresie sau faianță acolo! (n.r.: la ansamblurile rezidențiale pe care le construiește Dragomir). Să treacă viața pe lângă tine? Nu te plictisești!?”, a spus Dumitru Dragomir.

1996 – 2013 este perioada în care Dumitru Dragomir a fost la conducerea Ligii Profesionist de Fotbal 1992 – 2013 este perioada în care George Copos a finanțat-o pe Rapid București

The post Dumitru Dragomir duce lipsa perioadei în care era președintele LPF. „Măi, ce aveți? Mai trageți-mi și o înjurătură!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă