Dumitru Dragomir, dezvăluiri explozive: Dîncu a dat ordin să mă curețe. Ghiță mi-a spus să renunț la licitații 

2 luni in urmă 28

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal / Foto: Inquam PhotosDumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal / Foto: Inquam Photos

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri explozive pentru Realitatea PLUS despre relația lui Vasile Dîncu cu statul paralel. Dragomir susține că are informații că Vasile Dîncu nu este străin de firma căreia i-au fost încredințate drepturile televizare ale meciurilor de fotbal din Liga 1.

LUNI, 08 MARTIE 2021, 07:03

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit cum a refuzat o șpagă imensă în afacerea cu televiziunile care doreau să difuzeze meciurile din Liga 1. El spune că a vrut să organizeze o licitație transparentă însă, în mai puțin de o săptămână, a fost expulzat de la ligă. 

"Mie mi s-a promis 25 milioane de euro, retineti ce va spun, va jur cu cruce. Daca nu fac licitatie, primeam 25 de milioane, 24 de fapt. Si am zis: Ba, eu nu ma duc la puscarie la 70 de ani nici pentru 100 de milioane. Nici n-am apucat sa fac ca m-au dat afara... mi-a si spus: Intr-o saptamana pleci. Eu stiu de lucruri... De ce nu s-a facut o licitatie?", a spus Dumitru Dragomir, la Realitatea sportiva. 

Mitică Dragomir povestește cum ajungeau banii în campania lui Victor Ponta din 2014 și ce jocuri făceau anumiți oameni politici.

"Daca se lua la licitatie, nu mai erau bani negri si nu mai ajungeau in campania electorala pentru presedintele tarii in 2014", a spus Dragomir. 

Intrebat daca banii din licitatii s-au dus in campania electorala a lui Ponta, Dragomir a replicat: "Pai da unde vrei sa se duca, ma?"

"Sa nu cumva sa nu-l curatati pe asta maine. De mine vorbeau. Ca Ponta sa ajunga presedinte erau asa: Maior, Dincu, Ghita, Coldea nu... Coldea era cu semnul intrebarii. Acesti oameni erau foarte tari, atat Maior, cat si Ghita, Dincu si Ponta. Iti dai seama ce puternici erau? Dincu a fost si va fi un om foarte tare pentru ca el a fost cel care a influentat anumiti oameni din Servicii sa faca anumite lucruri", a mai spus Dragomir.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai făcut o dezvăluire uluitoare. Acesta a povestit cum Victor Ponta a făcut presiuni asupra lui Gigi Becali care era în închisoare să nu-l voteze pe Dragomir la alegeri. Mai mult, și Sebastian Ghiță a fost martor la discuție.

"Cand l-a sunat in puscarie Ponta din Dubai pe Becali George de la FCSB... Cand mi-a recunoscut Gigi Becali dupa aceea la o cafenea sa nu mai dau nume unde erau si 3 martori... dupa aceea peste catva timp mi-a confirmat Ghita Sebastian, jur cu cruce... Da, ma, eu eram in Dubai cu el cand a vorbit cu Gigi Becali cu aia, i-a pregatit sa te curete, sa te dea afara, nu vrei sa faci licitatie", a mai spus Dragomir.  

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă