Dumitru Dragomir, despre credința pe care o are în Dumnezeu: „Nu sunt ca Gigi Becali!”. Filosofia de viață a fostului șef de la LPF | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 30

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a trecut prin momente foarte grele. Fiul său a murit la vârsta de 18 ani și a avut probleme prin instanțele de judecată. El a declarat la ProSport Live în ce crede, după toate încercările pe care le-a avut din partea vieții.

Unul dintre cele mai negre episoade ale vieții fostului conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal este moartea copilului său la vârsta de doar 18 ani. El își aduce aminte cu greutate de fiecare dată despre acel moment greu.

Totodată, în 2016, fostul șef al LPF fusese, inițial, condamnat la șapte ani de închisoare, la care se adăuga și o pedeapsă complementară de cinci ani în care nu avea voie să activeze în fotbal. La Curtea de Apel, însă, Dumitru Dragomir a fost declarat nevinovat.

Dumitru Dragomir, despre credința pe care o are în Dumnezeu: „Nu sunt ca Gigi Becali!”. Filosofia de viață a fostului șef de la LPF

Cu toate astea, Dumitru Dragomir afirmă că are credință în Dumnezeu, în ciuda tuturor momentelor grele pe care le-a trăit.

„Cred că există ceva care îți dă și recompense după ce te nenorocește. Eu cred în Dumnezeu, dar nu sunt bisericos, nu sunt ca Gigi Becali. Dacă există Dumnezeu, vreau să-l întreb de ce nu m-a luat pe mine și l-a luat pe fiul meu, care era pur ca apa distilată. De ce, dacă există dumnezeu, mor atâția oameni nevinovați. Mă rog la Dumnezeu să îi salveze! Nu a trăit nimeni, nici un star, nici un conducător de stat. Toți ne curățăm. Problema este să mori liniștit că ai făcut ceva în viață, că ai lăsat în urma ta copii, nepoți, i-ai trimis la școală să învețe carte, să fie educați, să nu faci rău oamenilor, să ajuți cât poți de mult”, a susținut Dumitru Dragomir la ProSport Live.

The post Dumitru Dragomir, despre credința pe care o are în Dumnezeu: „Nu sunt ca Gigi Becali!”. Filosofia de viață a fostului șef de la LPF | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă