Dumitru Dragomir, declarație ironică înaintea partidei Astra – Dinamo: „Amândouă sunt pline de bani și condiții bune!”

1 lună in urmă 1

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut o declarație ironică la adresa celor de la Astra și Dinamo, cu privire la situația financiară precară prin care trec ambele cluburi.

Astra și Dinamo se vor întâlni astăzi, 21 februarie, în campionat, de la ora 20:30. Meciul poate fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Astra se află pe locul 13 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate. În timp ce Dinamo se poziționează pe locul 11, cu 26 de puncte.

Dumitru Dragomir, declarație ironică înaintea partidei Astra – Dinamo

Fostul șef LPF a declarat, în mod ironic, că atât Astra, cât și Dinamo, au o situație financiară foarte bună și condiții de pregătire pe măsură. În plus, „Mitică” nu înțelege de ce spaniolii, care au preluat-o pe Dinamo, nu sunt trimiși la pușcărie, pentru stadiul în care au adus formația din „Ștefan cel Mare”.

„Amândouă sunt pline de bani și condiții bune, în care jucătorii să joace cu zâmbetul pe buze. Vai de mama noastră! Dacă aduni datoriile de la ambele echipe, te îngrozești.

Mă mir, pe spaniolii ăștia nu i-a luat nimeni pentru ce au făcut la Dinamo. Dar îi arestează pe Copos, Becali, Nețoiu, Borcea, toți au fost arestați și băgați la pușcărie”, a declarat Dumitru Dragomir, la PRO X.

Dani Coman, prima reacție după condamnarea lui Ioan Niculae

Deși Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Dani Coman spune că Astra nu va fi afectată foarte mult de acest aspect, deoarece a fost elaborată o strategie pentru perioada în care patronul nu se va afla lângă formația giurgiuveană.

„Este o situație foarte grea. Este o problemă personală a domnului Niculae, care nu va afecta foarte mult clubul. Noi suntem alături de dumnealui și de familia dumnealui în această perioadă, dar nu putem face prea multe.

Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luați pe nepregătite. Vom merge cu toate greutățile, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Dani Coman, pentru ProSport.

The post Dumitru Dragomir, declarație ironică înaintea partidei Astra – Dinamo: „Amândouă sunt pline de bani și condiții bune!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă