Dumitru Dragomir dă de pământ cu fotbalul românesc: „Pe mine au vrut să mă dea afară când aveam patru echipe în primăvara europeană! Acum, lumea e mulțumită”. Soluția de redresare, la Guvern | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 22

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, spune că numărul contestatarilor era mai mare pe vremea sa decât în ziua de astăzi, cu toate că echipele noastre aveau atunci rezultate bune în competițiile europene.

Invitat în studioul ProSport Live, Dumitru Dragomir a vorbit despre situația în care se află fotbalul românesc în ziua de astăzi. Fostul șef al LPF spune că lumea era mai nemulțumită în trecut, când încă erau rezultate, iar acum ne-am obișnuit toți cu mediocritatea, astfel că au dispărut și criticile.

Singura soluție de redresare a situației este, în perspectiva sa, implicarea Guvernului, și l-a dat în acest sens exemplu pe fotul ministru al sportului, Crin Anronescu, despre care spune că s-a implicat mult în fotbal.

Dumitru Dragomir cheamă Guvernul în fotbal

Fostul șef al LPF Dumitru Dragomir consideră că numai Guvernul mai poate schimba traiectoria pe care se află fotbalul românesc. Invitatul ProSport Live spune că a colaborat foarte bine cu fostul ministru Crin Antonescu, pe care l-a dat exemplu politicienilor din ziua de astăzi.

„Să facă ceva pentru centrele de juniori! Acestea trebuie finanțate obligatoriu de către Guvern, dacă vrem să facem ceva. Un singur ministru al Sportului a fost bun în ultimii 30 și ceva de ani: Crin Antonescu. El s-a apropiat și de fotbal, a ajutat cluburile. Echipa națională nu poate să dea valori fără o bază a piramidei solidă”, a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că lumea îl voia plecat pe vremea când echipele noastre aveau rezultate bune, pe când acum, când nu mai batem pe nimeni, atmosfera este liniștită. „Când aveam și noi patru echipe în primăvara europeană au vrut să mă dea afară (n.r. râde). Eram nemulțumiți, iar acum toată lumea e mulțumită cu puțin în fotbal, altfel i-ar trage la răspundere”, a mai spus Dumitru Dragomir în cadrul ProSport Live.

The post Dumitru Dragomir dă de pământ cu fotbalul românesc: „Pe mine au vrut să mă dea afară când aveam patru echipe în primăvara europeană! Acum, lumea e mulțumită”. Soluția de redresare, la Guvern | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă