Dumitru Dragomir, convins că Edi Iordănescu va refuza și el oferta FRF: "Am o informație de ultimă oră, nu e greșită!"

1 săptămână in urmă 14

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Discuțiile cu Boloni s-au reluat, dar favorit pentru postul de selecționer a devenit între timp Iordănescu. Fostul antrenor al lui FCSB este a cincea opțiune a lui FRF, după Gheorghe Hagi (56 de ani), Dan Petrescu (54 de ani), Răzvan Lucescu (52 de ani) și Boloni.

Dumitru Dragomir, convins că Edi Iordănescu va refuza oferta FRF pentru postul de selecționer

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este convins că și Iordănescu o va refuza pe FRF. "Oracolul din Bălcești" a primit informația că tehnicianul se simte jignit pentru faptul că a fost lăsat a cincea opțiune, motiv pentru care ar urma și să refuze invitația de a prelua banca tehnică a României. 

"Dacă se gândesc să îl pună pe Iordănescu, convingerea mea este că îi va refuza. Pentru că e o jignire adusă și lui Mutu, și lui Iordănescu. Nu așa se procedează! Trebuia negociat pe blat, dacă te refuză să nu se afle. Iordănescu va refuza. E un antrenor mare, inteligent, destul de firav emoțional, dar este meseriaș. Convingerea mea este că îi va refuza și Edi Iordănescu.

Pentru că, daca aș fi în locul lui, mai mare jignire nu aș simți. Să fiu al cincilea la care apelează? Cred că Federația forțează varianta Edi Iordănescu. Am și o informație de ultima oră, de astăzi. E legată de Edi. Nu e greșită, Edi este un antrenor tânăr și valoros. Problema este că am o informație care spune că ar refuza și că se simte jignit. Și eu spun că are dreptate", a explicat Dragomir. 

Edi Iordănescu, răspuns sincer despre locul pe care îl are în ierarhia FRF pentru postul de selecționer:

Iordănescu Jr s-ar fi plâns unor apropiați că este văzut de FRF drept "a 5-a roată la căruță", iar acum a vorbit la Digi Sport Special despre acest subiect:

"Eu cred că am ajuns la maturitatea necesară să-mi înțeleg statutul. Înțeleg faptul că în momentul de față sunt anumiți antrenori români cu ștate vechi, cu performanțe. Fotbalul românesc duce lipsă de multe lucruri, dar nu de antrenori buni. Nea Mircea Lucescu cred că are 40 de ani de antrenorat înaintea mea. Cred că mă poziționez în valul nou de antrenori. Perioada de secund m-a ajutat mult în dezvoltarea profesională, a fost o perioadă foarte bună.

Înțeleg faptul că sunt deja antrenori care au o cotă, dar e normal ca orice antrenor să vrea să fie prima opțiune acolo unde merge. Din ce știu, am fost mereu prima opțiune acolo unde am mers și am colaborat. În situația asta ar trebui să vorbesc ipotetic. Dacă ar fi o discuție în perioada următoare...

Când vine vorba de echipa națională aș putea să-mi las orgoliul în plan secund și să arăt disponibilitate pentru o discuție. Situația nu este ușoară deoarece am o ofertă concretă din străinătate", a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport Special.

Etichete: dumitru dragomir , edi iordanescu , selectioner , selectioner romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă