Dumitru Dragomir cere liniște pentru Mirel Rădoi pe final de preliminarii: „Vrem scandal înaintea meciului cu Islanda?”. Sfatul fostului președinte al LPF

6 zile in urmă 12

Fostul președinte al LPF Dumitru Dragomir este de părere că nu ar trebui să se discute atât de mult despre situația lui Mirel Rădoi, care ar trebui lăsat să pregătească în liniște meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

Selecționerul a anunțat după victoria obținută în fața Armeniei că are de gând să abandoneze echipa națională după aceste ultime două jocuri, fără a-i coordona pe „tricolori” și în meciurile de baraj – dacă aceștia vor ajunge în acea fază a preliminariilor.

Dumitru Dragomir îndeamnă la liniște și spune că marele minus al lui Mirel Rădoi este că nu rezistă la tăvăleală din cauza lipsei de experiență.

Dumitru Dragomir crede în puterea de convingere a lui Mihai Stoichiță

Dumitru Dragomir e sigur că Mirel Rădoi va fi întors din drum de directorul tehnic Mihai Stoichiță, care a recunoscut că intențiile Federației Române de Fotbal sunt să continue colaborarea cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

„Lăsați-l în pace! Vrem scandal înaintea meciului cu Islanda? Singura problemă a lui Rădoi e că nu rezistă la tăvăleală, pentru că nu are experiența necesară. A fost cinstit, corect, orgolios. Dar el ce vină are? E în pragul de a merge la baraj, e o performanță față de ultimele rezultate. Antrenorii din ultimii șase-șapte ani au fost dați afară, nu s-a continuat cu niciunul. Lăsați-l să termine contractul și, dacă nu sunt antrenori atunci, federația se orientează”, a comentat Dumitru Dragomir la Pro X.

Fostul șef al LPF crede însă că Mirel Rădoi va continua în cele din urmă să antreneze echipa națională a României: „Stoichiță, cum e diplomat, cred că o să îl convingă”.

Dumitru Dragomir  menționat că nu crede în varianta Cosmin Olăroiu, despre care spune că este obișnuit să lucreze pe sume mult mai mari decât i-ar putea oferi Federația Română de Fotbal în acest moment.

The post Dumitru Dragomir cere liniște pentru Mirel Rădoi pe final de preliminarii: „Vrem scandal înaintea meciului cu Islanda?”. Sfatul fostului președinte al LPF appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă