Dumitru Dragomir, anunț despre antrenorul care preia echipa națională a României. „Nu va fi o surpriză!”

4 săptămâni in urmă 11

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a făcut un anunț de ultima oră în legătură cu viitorul selecționer al echipei naționale a României.

Dumitru Dragomir (75 de ani) a anunțat că numele noului selecționer o să fie făcut public miercuri, 22 decembrie, dar că suporterii echipei naționale nu vor fi surprinși.

Echipa națională a României a rămas fără selecționer, toate acestea după ce Mirel Rădoi a refuzat să își prelungească înțelegerea. Răzvan Burleanu a negociat cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, dar cei trei nu au acceptat propunerea președintelui FRF.

Dumitru Dragomir, anunț despre antrenorul care preia echipa națională a României

Pe lista FRF au mai rămas Adi Mutu și Edi Iordănescu, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, însă șansele cele mai mari le are „Briliantul”.

„Mâine sigur se va anunţa selecţionerul. Nu pot să vă dau nume, dar nu va fi o surpriză. Va fi un antrenor la care se aşteaptă toată lumea, după refuzul lui Dan Petrescu”, a spus Dumitru Dragomir pentru Telekomsport.ro.

Ce spune Dumitru Dragomir despre situația din Liga 1

Dumitru Dragomir a vorbit și despre situația din fotbalul românesc și este de părere că valoarea campionatului lasă de dorit.

„Legat de valoarea campionatului de până acum, dacă ar fi să dau o notă, aceasta ar fi între 3 şi 4, ar rămâne corigenţi. Au fost doar câteva meciuri cu un nivel mai ridicat, în rest nimic”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

The post Dumitru Dragomir, anunț despre antrenorul care preia echipa națională a României. „Nu va fi o surpriză!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă