Dumitru Dragomir a lansat mai multe avertismente în privința lui Ladislau Boloni: "Își va lua viteză în joc de glezne!"

1 săptămână in urmă 26

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Experimentatul antrenor pune la punct ultimele detalii din contractul cu Federația, unul care ar urma să se întindă pe doi ani, dar care va fi prelungit cu alți doi ani în cazul în care România se califică la EURO 2024. 

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Dumitru Dragomir a lansat mai multe avertismente în privința lui Ladislau Boloni

Deși se așteaptă ca Boloni să fie prezentat oficial în postura de noul selecționer al României săptămâna viitoare, nu toți sunt convinși că FRF poate sta liniștită. Dumitru Dragomir (75 de ani) crede că tehnicianul ar încheia negocierile cu Federația în cazul în care ar primi o ofertă mai bună din punct de vedere financiar din partea vreunei echipe. 

Mai mult, "Oracolul din Bălcești" este sigur că Boloni nu va sta 4 ani pe banca României, chiar dacă FRF ar putea lua măsuri suplimentare pentru a se asigura de asta, după experiența recentă cu Mirel Rădoi (40 de ani), care a ales să nu își prelungească înțelegerea. 

„E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmpla orice, și să fie și să nu fie antrenor. Ca valoare, e foarte valoros. Ungurul ăsta este foarte bun antrenor, este băiat deștept.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria.

Sa știți că Boloni nu se uită neapărat să crească fotbaliști la echipa națională. Dacă n-are performanţă, cât e el de Boloni, îl iau spectatorii în primire de pleacă singur. Nu știu ce variantă alege, dar trebuie să aleagă o variantă câștigătoare, nu de încercat tineri.

Oricum nu stă 4 ani, chiar dacă face contract pe 4 ani, nu stă 4 ani. Cu toate că, fiind arsă Federația o dată, cred că face contract așa cum trebuie, cu clauze puternice. Dacă este așa, Stoichiță este de felicitat”, a declarat Dragomir, conform AS.

Naționala României debutează în 2022 cu două meciuri amicale

Echipa națională de fotbal a României va juca două meciuri amicale în luna martie 2022, înaintea debutului în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Unul dintre cele două meciuri a fost fixat pentru data de 29 martie 2022, în deplasare cu Israel, a anunțat FRF.

Adversarul și data pentru cea de-a doua partidă amicală nu au fost stabilite deocamdată.

Partidele oficiale ale României din 2022, din Liga Națiunilor, se vor disputa în lunile iunie și septembrie:

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
  • 14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
  • 26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)
Etichete: frf , dumitru dragomir , selectioner , ladislau boloni , federatia romana de fotbal

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă