Dumitru Dragomir a intrat la dietă! „M-am chinuit 3 luni! Mănânc seara 200 de grame, iar a doua zi am un kilogram în plus!” Cât a slăbit fostul șef de la LPF

1 lună in urmă 38

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), a intrat la dietă după ce a ajuns al peste 100 de kilograme.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că a avut probleme din cauza kilogramelor pe care le avea în plus.

Dumitru Dragomir (75 de ani) susține că s-a băgat al dietă de trei luni, iar în această perioadă a reușit să dea jos 12 kilograme.

Dumitru Dragomir a intrat la dietă

Fostul președinte al Ligii susține că soția lui Vica a fost nutriționistul lui și că ar fi ajuns să cântărească 56 de kilograme dacă ar fi urmat dieta pe care aceasta o ține.

„M-am chinuit 3 luni să slăbesc, am slăbit 12 kilograme. E un paradox cu slăbirea asta. Mănânc seara 200 de grame și a doua zi am un kilogram în plus, dar eu beau multă apă.

Făcusem o căpățână mare și o burtă al fel. Aveam 100 și ceva de kilograme. Oboseam și la table. Eu merg câte 3 kilograme pe zi. Mi-a zis nevasta că nu am ambiție să slăbesc, dar am dat 10 în două luni. Nevasta mea e cel mai bun nutriționist, ea are 55 de kilograme de o viață. Dacă aș mânca ce mănâncă nevasta mea aș avea 56 de kilograme. Acum am o poftă de viață de nu s-a pomenit”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, conform Digisport.

Dumitru Dragomir, înlocuit la conducerea LPF de Gino Iorgulescu

Dumitru Dragomir (75 de ani) a făcut parte din structurile LPF încă de la înființarea forului, din 1992. Acesta a ocupat funcția de vicepreședinte, între 1992 – 1996, iar în 1996 a devenit președintele Ligii Profesioniste de Fotbal și a fost reales în 2000 și 2005. În 2009 a câștigat al patrulea mandat în fruntea LPF, neavând opozant, dar în 2013 a pierdut lupta cu Gino Iorgulescu.

The post Dumitru Dragomir a intrat la dietă! „M-am chinuit 3 luni! Mănânc seara 200 de grame, iar a doua zi am un kilogram în plus!” Cât a slăbit fostul șef de la LPF appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă