Dumitru Dragomir a dezvăluit cine este omul care conduce CFR Cluj. „M-a sunat și mi-a spus că el e adevăratul patron!”

1 lună in urmă 36

Dumitru Dragomir (75 de ani) și-a schimbat declarațiile din ultimele zile și susține că Neluțu Varga este omul care conduce clubul CFR Cluj.

Deși în urmă cu o săptămână a declarat că Vasile Dâncu și Ioan Rus s-ar fi aflat în spatele plecării lui Marius Șumudică de la CFR Cluj și că cel din urmă a fost „number one într-o vreme” la campioana României, Dumitru Dragomir și-a schimbat declarația.

Fostul președinte al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a dezvăluit că a fost sunat de Ioan Rus după ce a făcut acele declarații și i-a dezvăluit cine este omul care o susține pe gruparea antrenată de Dan Petrescu.

Neluțu Varga este omul care conduce CFR Cluj

Dumitru Dragomir susține că Ioan Rus nu este în spatele CFR-ului, ci adevăratul patron al campioanei României este chiar Neluțu Varga.

„M-a sunat ministrul Rus (Ioan Rus), eu sunt amic cu el. Eu am o impresie foarte bună despre el, e un om deștept. Îl cunosc de pe timpul răposatului. M-a sunat și mi-a spus că patronul adevărat ar fi Varga, chiar dacă influențele ar fi din altă parte. Grupul de la Cluj este puternic. A fost și este puternic! Am vorbit eu la superlativ, am spus că e un tip deștept și de asta m-a sunat. Mi-a spus treaba asta”, a spus Dumitru Dragomir, fostul șed al Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul emisiunii „DigiSport Matinal”.

Cine este Ioan Rus

Ioan Rus (66 de ani) este un politician român din Cluj-Napoca care a fost ministru al Tansporturilor și Infrastructurii în perioada 24 iunie 2014 – 16 iulie 2015 și ministru al Afacerilor Interne între 28 decembrie 2000 – 11 martie 2004 și 7 mai – 6 august 2012.

Ioan Rus a candidat la alegerile locale din 2004 din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. Acesta s-a clasat pe primul loc în primul tur din scrutin, dar pierzând în al doilea tur în fața lui Emil Boc, care a obținut 56,26% din voturi.

The post Dumitru Dragomir a dezvăluit cine este omul care conduce CFR Cluj. „M-a sunat și mi-a spus că el e adevăratul patron!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă