Dumanska riscă să rateze Europeanul de handbal! Selecționerul a chemat de urgență un portar

3 luni in urmă 14

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

Yuliya Dumanska ar putea rata Campionatul European de handbal din Danemarca

Legitimată la Podravka Korpivnica, Dumanska are emoții în privința participării la Euro. Clubul de handbal croat la care în trecut au jucat Mariana Tîrcă și Vali Cozma a fost lovit de coronavirus, nu a precizat cine sunt jucătoarele testate pozitiv, dar toate componentele clubului care au rezultate negative sunt obligate să stea în izolare timp de 10 zile. 

„Știri deloc încurajatoare vin din vestiarul clubului nostru. După ce echipa a terminat procesul de autoizolare în urmă cu doar câteva săptămâni din cauza mai multor cazuri pozitive, din păcate a apărut o nouă infecție cu coronavirus în rândurile noastre. În urma unor discuții cu EHF, cu reprezentanții CSKA și ai serviciului epidemiologic s-a decis amânarea meciului de astăzi.

Potrivit epidemiologului, toți jucătorii care nu sunt pozitivi, trebuie să meargă în autoizolare timp de zece zile, cu excepția celor care au contractat deja virusul”, se arată într-un comunicat al clubului Podravka Koprivnica, potrivit ProSport.

Diana Ciucă a fost chemată de urgență de Bogdan Burcea și Robert Licu 

Naționala României s-a reunit ieri în vederea participării la Euro din Danemarca fără Dumanska. Ieri, partida Podravka - CSKA Moscova, contând pentru Liga Campionilor, a fost anulată din cauza situației medicale de la gruparea croată. Potrivit ProSport, Diana Ciucă a fost convocată de urgență pentru a se alătura lotului din care mai fac parte portarii Denisa Dedu și Ana Maria Măzăreanu. 

Plecarea tricolorelor conduse de Bogdan Burcea și Robert Licu e programată pe 29 noiembrie. România debutează la Euro pe 3 decembrie, ora 19:00, într-un meci cu Germania. 

Etichete: euro 2020 , yuliya dumanska , romania la euro de handbal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă