Dulce răzbunare! Daniel Pancu și-a luat revanșa în fața lui FCSB: „Scorul putea să fie unul de proporţii foarte mari!”

5 luni in urmă 17

Poli Iași a învins-o pe FCSB cu 5-2, în etapa 5 a Ligii 1. Daniel Pancu a declarat, la finalul partidei, că diferența de scor în favoarea echipei sale ar fi putut deveni mai mare, dacă FCSB nu ar fi introdus jucătorii cu experiență. În plus, acesta a amintit că victoria de duminică seara, contra lui FCSB, este una istorică.

În prezent, Poli Iași se află pe locul patru din Liga 1, cu nouă puncte obținute.

Daniel Pancu și-a luat revanșa în fața lui FCSB

La conferința de presă, care a succedat meciul cu FCSB, Daniel Pancu a amintit cu mândrie că victoria în fața roș-albaștrilor este una istorică, având în vedere că în prima lui partidă ca a antrenor a suferit o înfrângere în fața bucureștenilor.

„Sincer, nu am avut nicio emoţie. Puţin, 5 minute, cât am avut timp să fac anumite reglaje, în momentul în care au intrat jucătorii de valoare ai lor.

E şi istoric. Nu ştiam că pe 27 septembrie 2015, la primul meu joc ca antrenor principal, tot cu ei am pierdut cu 3-1. A fost o revanşă azi şi sunt fericit. Dacă nu intrau jucătorii cu experienţă ai lor, scorul putea să fie unul de proporţii foarte mari”, a declarat Daniel Pancu, la finalul meciului.

Prima partidă a lui Daniel Pancu, în calitate de antrenor, a avut loc pe 27 septembrie 2015, pe când evolua pentru FC Voluntari. Meciul a fost pierdut de ilfoveni, în fața lui FCSB, cu scorul de 3-1. Pancu era antrenor-jucător la echipă, însă, în acte, acesta ocupa funcția de antrenor secund, deoarece, la acea vreme, nu avea licența necesară de antrenor principal.

Daniel Pancu, impresionat de meciul fantastic făcut de Andrei Cristea

Tehnicianul a fost impresionat de Andrei Cristea, care a izbutit o triplă, dar și un assist de zile mari, după o primă repriză fantastică.

„La mine nu există vârstă. E modul în care Andrei Cristea se antrenează. A avut antrenamente cu trei metri de sprint. Îi tratez în mod egal. S-a transformat, s-a implicat total în antrenamente. Și la 36 de ani ai lui, dacă vrei, poți. Sper să mai joace încă doi ani de zile pentru Poli iași. E legenda acestui club. Faptele nu i le ia nimeni. În momentul în care nu se va pregăti la aceeași intensitate, va sta pe bancă”, a avertizat Pancu.

„Acum, după aceste două victorii, toată lumea ne va trata altfel. Mulți au fost ironici cu mine după meciul cu Gaz Metan. A fost joc bun cu Gaz Metan, foarte bun la Arad. Dacă luăm meciul cu Chindia, e o transformare uriașă. După cinci, șase etapem suntem surpriza plăcută a acestui sezon”, este convins fostul mare atacant.

The post Dulce răzbunare! Daniel Pancu și-a luat revanșa în fața lui FCSB: „Scorul putea să fie unul de proporţii foarte mari!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă