Duelul giganților: ”Hulk din Iran” vs ”Cel mai înfricoșător om din lume”! Când va avea loc lupta: ”E ceva personal”

3 săptămâni in urmă 19

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

În urmă cu doi ani, cei doi au fost pe punctul de a se lupta într-o gală MMA, însă evenimentul nu a mai avut loc, iar cei doi au renunțat la artele marțiale în favoarea boxului. Partida neobișnuită se va desfășura pe Arena O2 din Londra, în fața a zeci de mii de spectatori.

Galerie Foto

Duelul giganților: ”Hulk din Iran” vs ”Cel mai înfricoșător om din lume”! ”E ceva personal”

Sajad Gharibi și Martyn Ford sunt la propriu doi giganți. Iranianul este bodybuilder, cântărește aproximativ 175 de kilograme și are o înălțime de 1.87 metri. De partea cealaltă, actorul Martyn Ford are 2.03 metri și peste 140 de kilograme. Statura impozantă le-a adus amândurora celebritatea la nivel mondial.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

”Se pare că Sajad Gharibi a găsit cumva câteva creioane și a semnat contractul! Se face. Multă lume m-a întrebat de ce. Tot ce pot să spun este că e o chestie personală. Cuvintele sale și ale echipei sale nu pot fi uitate. Fiecare bărbat care e tată va înțelege. Poate e un meci de box, dar credeți-mă că m-aș bucura să fiu descalificat pentru a-mi expune punctul de vedere”, a scris Martyn Ford pe contul său de Instagram.

De partea cealaltă, ”Hulk din Iran” a postat un video în care le-a arătat fanilor cum se pregătește pentru lupta cu ”cel mai înfricoșător om din lume”. Acesta are un antrenament spartan, care include și lovituri puternice în pereții de beton.

Etichete: sajad gharibi , martyn ford , cel mai infricosator om din lume , hulk iran , lupta gigantilor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă