Duel în teren, duel și în tribune! Toni Iuruc și Gael Monfils le fac galerie Simonei Halep și Elinei Svitolina în meciul de la US Open | FOTO

1 lună in urmă 38

Simona Halep (România, 13 WTA) și Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) sunt susținute de partenerii lor în meciul din optimile turneului de la US Open pe care cele două rivale îl dispută duminică seară.

Gael Monfils, soțul Elinei Svitolina, a fost susprins în tribunele arenei Arthur Ashe în timpul transmisiunii Eurosport 2, la meciul cu Simona Halep din optimi! Monfils și Svitolina, care și-au unit destinele în luna iunie, se susțin reciproc la fiecare turneu

De asemenea, partenerul Simonei Halep, se află și el la New York, făcându-i galerie viitoarei soții la fiecare meci! Toni Iuruc nu a însoțit-o pe Simona la primele turnee disputate în sezonul de hard, dar a venit special pentru a-i fi alături la US Open.

Toni Iuruc și Gael Monfils le fac galerie Simonei Halep și Elinei Svitolina în meciul de la US Open 

Gael Monfils îi face galerie Elinei Svitolina în meciul cu Simona Halep, după ce ucraineanca l-a susținut la rându-i din tribune pe francez în noaptea de sâmbătă spre duminică. Elina nu l-a putut ajuta însă pe Gael, care a fost învins dramatic de italianul Jannick Sinner în turul al treilea, cu scorul de 6-7(1), 2-6, 6-4, 6-4, 4-6. Monfils speră acum că măcar soția sa își va continua aventura în turneu, tenismenul trăind cu sufletul la gură meciul cu Simona Halep.

Toni Iuruc se află și el în tribunele Arthur Ashe, dar nu s-a așezat lângă antrenorul Darren Cahill, așa cum obișnuia la turneele din prima parte a sezonului. Simona Halep dispută un meci cât o finală în optimi la US Open 2021, de la US Open, contra Elinei Svitolina, una dintre cele mai mari rivale ale ei în circuitul WTA! Duelul dintre Halep și Svitolina este primul al zilei pe arena centrală Arthur Ashe! Dacă o învinge pe ucraineancă, Halep va accede în sferturi la US Open pentru a treia oară în carieră, ajungând în această fază și la edițiile din 2015 și 2016.

The post Duel în teren, duel și în tribune! Toni Iuruc și Gael Monfils le fac galerie Simonei Halep și Elinei Svitolina în meciul de la US Open | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă