Duckadam, mesaj direct pentru Gigi Becali: "FCSB nu poate rezista în Europa League, trebuie să intervină patronul"

1 săptămână in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Fostul președinte de imagine al FCSB-ului spune că jucătorii lui Toni Petrea nu ar rezista în cupele europene, în actuala formula, dacă ar reuși să câștige campionatul: "La felul în care joacă acum, FCSB nu poate rezista în Europa League. Nu se poate ca o echipă cum este FCSB să caute de ani de zile un atacant şi să nu îl găsească. Vukusic va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri, pentru că nu va fi jucat.

Duckadam, mesaj direct pentru Gigi Becali: "FCSB nu poate rezista în Europa League, trebuie să intervină patronul"

Moruţan, într-o partidă, cred că a pierdut 30 de mingi numai în prima repriză. Aici ar trebui să intervină patronul. Să le spună foarte clar: <<Câştigaţi campionatul, puteţi să plecaţi în străinătate. Nu câştigaţi campionatul, rămâneţi aici>>", a spus Duckadam, pentru Look Sport.

FCSB este lider în Liga 1, cu 51 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, dar cu un golaveraj mai bun. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 47 de puncte.

VIDEO FCSB a câștigat ultimul meci disputat în Liga 1, scor 1-0 contra Chindiei Târgoviște

Strategia de transferuri de la FCSB, aspru criticată. ”Știți vreun director sportiv în Liga 1?”

Fostul președinte al Stelei, dar și al celor de la FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, reclamă și faptul că fotbalul românesc nu are parte de directori sportivi.

”Și mai e o problemă. Noi nu avem directori sportivi în România. I-aș întreba pe conducători dacă știu care e fișa postului unui director sportiv. 'Scrie dom'ne, fișa postului!'.

În afară de faptul că rezolvă cazări, bagă benzină, face fișa la meci. Ar trebui să fie cel mai important om tehnic din club. Care este acesta din Liga 1? Spuneți-mi un nume!”, și-a continuat tirada Pușcaș.

Marcel Pușcaș este convins că aceasta este o problemă reală a fotbalului românesc, din cauza căreia Liga 1, cel mai mult, are numai de pierdut.

”Dați un exemplu de director sportiv de la cele 14 echipe din Liga 1 care să știe și fotbal, care să facă și planuri de pregătire, strategii de transferuri și care să aibă și pregătire pe măsură.

La noi, sunt profesori de engleză, constructori, ingineri. Sunt unii foști fotbaliști, dar nu este suficient pentru a fi director sportiv. El nu este ultimul om din club, nu e suficient să fie fostă glorie a clubului, dar să nu știe să scrie sau să fie agramat”, a mai spus Pușcaș, la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , helmut duckadam , jucatori fcsb , gigi becali fcsb , meciuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă