Duckadam a dat verdictul! Ce se intampla cu transferurile perlelor de la FCSB! Si la Barcelona a fost la fel! Gigi Becali isi pune mainile in cap

2 luni in urmă 10

Helmut Duckadam a comentat potentialele transferuri ale lui Florinel Coman si Florin Tanase.

Fostul presedinte de imagine al FCSB-ului nu mai crede ca perlele lui Gigi Becali mai pot fi vandute pe zeci de milioane de euro, in contextul crizei care va lovi intreaga lume.

Duckadam spune ca din Liga 1 se va mai pleca pe maxim 4-5 milioane:

"A venit si aceasta pandemie, iar jucatorii se vor vinde pe sume din ce in ce mai mici. Ati vazut ca si la Barcelona s-au taiat salariile! Deci, banii care s-au luat pana acum pe un jucator, cate opt – noua milioane de euro, vor fi vise de acum inainte.

Degeaba speculam ca vom lua 15 – 20 de milioane de euro pe un fotbalist. Nu cred ca echipele din strainatate vor mai fi dispuse sa plateasca sume atat de mari pentru ca va fi o recesiune in toata lumea, nu doar in fotbal. 

Pot pleca si Coman sau Tanase, dar pentru 4-5 milioane", a spus Duckadam, pentru ProSport.

Helmut Duckadam: "Florinel Coman are trebui sa aiba niste performante la club si la nationala!"

Fostul oficial al ros-albastrilor a vorbit si despre interesul lui Marseille pentru Tanase:

"Sunt convins ca pe Tanase pentru trei – patru milioane l-ar lasa sa plece. Nu stiu daca Olympique Marseille il vrea, depinde ce interese are acest club, daca are nevoie de un jucator ca Tanase ar da banii.

Florinel Coman – cred ca foarte multi jucatori de 21 – 22 de ani viseaza la echipe mari din strainatate. Ar trebui sa aibe niste performante la nivel de club, la nivel de nationala…avem atat de multe exemple cu unii care au plecat in strainatate si apoi s-au intors in campionatul Romaniei cu o valoare mult mai scazuta si apoi nu au mai reusit sa se transfere iar. Ei sunt nerabdatori, dar e prematur", a mai spus Duckadam.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă